Päivän vetovihje: yllätysvalinta Veikkausliigan karsintamatsiin - Urheilu - Satakunnan Kansa

Päivän vetovihje: yllätysvalinta Veikkausliigan karsintamatsiin

31.10.2018 12:04

Keskiviikon parhaaksi pitkävetokohteeksi nousee todellinen yllätysvalinta. Yleensähän tärkeisiin otteluihin lähdetään vähämaalisuusolettamasta. Samaten tuulisen sään lasketaan alentavan maaliodottamaa. Molemmat nämä ehdot täyttyvät helpolla tänään pelattavassa Veikkausliigan ensimmäisessä karsintaottelussa KPV–TPS.

Silti otan nyt riville asti kyseisen pelin yli 2,5 maalia vedon kertoimella 2,65.

KPV on aika pitkään kulkenut vähämaalisen joukkueen leimalla varustettuna, mutta todellisuudessa sen kymmenestä viime pelistä yhdeksän on päätyynyt yli 2,5 maalin tuloksiin. Näin siitäkin huolimatta, että kaikki sen viime ottelut ovat kuuluneet kategoriaan "äärimmäisen tärkeä" joukkueen pelattua Ykkösessä loppuun asti suorasta noususta.

Myös TPS on omissa otteluissaan ollut niiden tärkeydestä huolimatta (Veikkausliigan putoamiskarsintaan joutuminen tai sen välttäminen) viime aikoina hyvin runsasmaalinen. Sen kymmenestä viime ottelusta seitsemän on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen.

Vaikka joukkueet varmasti nyt lähtevätkin ainakin osittain välttelemään tappiota karsinnan avauspelissä varovaisella pelaamisella, niin kuinka paljon ne lopulta pystyvät pelitapaansa yhteen otteluun muuttamaan? Myös aikainen jomman kumman johtomaali saattaa äkkiä muuttaa pelin odotettua luonnetta. Yli 2,5 maalista tarjottu 2,65 tuntuukin nyt hieman liian suurelta tähän paikkaan arviolla 39 prosenttia.

8242 KPV–TPS, yli 2,5 maalia (kerroin 2,65)

Veikkauksen Pitkävetoon

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: