Surkea vastaanotto vei pohjan Vampulan pelistä – kapteeni oli häpeissään: "Ala-arvoinen esitys" - Urheilu - Satakunnan Kansa

Surkea vastaanotto vei pohjan Vampulan pelistä – kapteeni oli häpeissään: "Ala-arvoinen esitys"

LP Vampulan kapteeni Iida Paananen suomi joukkuettaan huonosta esityksestä Nurmoa vastaan.

27.1.2019 21:10 | Päivitetty 27.1.2019 21:10

LP-Vampulan liigajoukkueen kapteeni Iida Paananen oli häpeissään sunnuntai-illan romahduksen jälkeen. Huittislaisjoukkue jäi vastaantulijaksi Nurmossa ja kärsi tyrmäävän 0–3 (22–25, 15–25, 17–25) -vierastappion Jymylle.

–Tämä oli ala-arvoinen esitys. Kauden huonoin peli meiltä, kapteeni Paananen päivitteli.

Vampulan joukkue osasi varautua Jymyn riskisyöttöihin, mutta silti vastaanottoa ei saatu minkäänlaiseen järjestykseen. Jymy paukutti peräti 15 ässää ja horjutti Vampulan hyökkäysten rakentelua ratkaisevasti.

–Emme saaneet vastaanottoa kuntoon missään vaiheessa. Jouduin juoksemaan koko illan pallojen perässä. Kun nostopeli oli tuota tasoa, passarin olisi pitänyt tehdä ihmeitä. En pystynyt taikomaan huippupaikkoja tyhjästä, Paananen kuvaili.

Vampulaa usein kannatellut Kia Bright oli nyt suurissa vaikeuksissa. Amerikkalaislaituri antoi vastustajalle kuusi suoraa pistettä ja jäi pelissä kolme pistettä pakkaselle.

–Kieltämättä vastustajalla oli hyvä syöttö, mutta silti meidän olisi pitänyt saada palloja ylös paremmin. Vaikka vähän kauemmaksi.

Myös hihaspesialisti Nayaralla oli nyt vaikeuksia vastaanotossa. Sen sijaan brassilaituri onnistui hyökkäyksissään. Hänen saldonsa 14/+6 oli selkeästi Vampulan paras.

–Nayara uskalsi lyödä kunnolla ja onnistui mukavasti, Paananen kehaisi.

Vampulalla on nyt viikko aikaa riviensä kokoamiseen sunnuntaisen mahalaskun jäljiltä. Seuraavana haasteena odottaa ensi sunnuntain vieraskamppailu tuoretta cup-voittajaa Oriveden Ponnistusta vastaan.

–Hävisimme OrPolle hiljattain 0–3 ja lähdemme siksi kentälle selkeinä altavastaajina. Varsinkin, kun OrPo valtasi vielä Suomen cupin voiton, Paananen pohjusti.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos