Etta mutkisti VaLePan matkaa – sastamalalaisjoukkue joutuu tekemään täyden työn pitääkseen Hurrikaanin takanaan - Urheilu - Satakunnan Kansa

Etta mutkisti VaLePan matkaa – sastamalalaisjoukkue joutuu tekemään täyden työn pitääkseen Hurrikaanin takanaan

VaLePan paras pistemies oli Erik Sundberg.

24.2.2019 22:26

VaLePa joutuu tekemään täyden päivätyön päästäkseen lentopalloliigan pudotuspeleihin piikkipaikalta.

Tilanne mutkistui sunnuntaina, kun sastamalalaisjoukkue kärsi kitkerän 0–3 (23–25, 23–25, 21–25) -vierastappion Ettalle.

Samalla VaLePa joutui päästämään huippuvedossa olevan Hurrikaanin edelleen.

Loimaalaisjoukkue on kahminut jo yksitoista voittoa putkeen ja haastanut VaLePan totiseen taistoon runkosarjan voitosta.

Hurrikaani on nyt edellä pistein 67–66 ja voitoin 24–23, mutta ratkaisu on edelleen ottelun vähemmän pelanneen VaLePan käsissä.

Se edellyttää Radovan Gacicin luotsaamalta joukkueelta voittoa maanantaisesta vieraskamppailusta Kokkolan Tiikereitä vastaan.

Tämä ei ole mikään helppo rasti Tiikereiden saatua pelikuntoon toipuneen Niklas Seppäsen riveihinsä.

–Tässä katsellaan juuri "Niken" suorituksia. Hän vetelee palloa kenttään terävällä kädellä, VaLePan kakkosvalmentaja Janne Kangaskokko tuumi.

Etulyönti on edelleen VaLePalla monista terveysmurheista huolimatta.

Daniel Jansen Van Doornista ei kannata puhua enää mitään. Selkävaivaisesta kanadalaissentteristä ei ole ollut VaLePalle mitään hyötyä koko talvena.

Nivusvaivaisen Niko Suihkosen ja polvikivuista kärsivän Olli Kunnarin toipumisaikataulu on edelleen iso arvoitus.

Hienosti organisoitu torjunta- ja puolustuspeli oli Ettan voiton avain taas kerran. Raihnainen VaLePa ei löytänyt lääkkeitä tämän murtamiseen.

Laituri Antti Ronkainen tappoi palloja tehokkaasti alussa. Nuori hakkuri Joonas Jokela nousi suurimmaksi sankariksi loppupelin painavilla ratkaisuilla. Jokela kuritti VaLePaa komealla saldolla 21/+17.

VaLePan paras pistemies Erik Sundberg jäi kymmeneen pinnaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut