Velijan tulevaisuus on Saksassa - Urheilu - Satakunnan Kansa

MuSan Velija muutti Saksaan: "Olen pettynyt kaikkeen mitä on tapahtunut"

Bilal Velija harmittelee, ettei pystynyt kiittämään fanejaan viimeisessä kotipelissään MuSan paidassa.

18.9.2018 21:00

Bilal Velija on lyhyen Kotimaan-vierailunsa jälkeen asettunut Saksaan ja Hampuriin. Siellä odotti työpaikka. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat Velijalla kirkkaana mielessä. Hän haluaa ammattivalmentajaksi ja asettua Saksaan. Ajatuksissa on vielä päättää ura kotimaassa ja kasvattajaseurassa.

Velija sai vielä tarjouksia jalkapallon parissa pääkaupunkiseudulta.

–Mietin tarkkaan, mikä on minulle parasta. Rehellisesti uskon, että Saksa tarjoaa siihen parhaat mahdollisuudet. Olin rakentanut elämääni Suomeen. Ajatuksena oli valmentaa ja tehdä töitä.

Päätös lähteä Saksaan kypsyi vähitellen. Prosessi ei ollut helppo. Kielteisen työlupapäätöksen perusteluja Velija ei halua avata sen tarkemmin.

–Henkinen energia loppui, enkä tuntenut enää itseäni onnelliseksi. Olen pettynyt kaikkeen, mitä on tapahtunut. En odottanut tällaista päätöstä. Uskon että minulla olisi ollut paljon annettavaa Suomelle, Velija miettii.

Loppujen lopuksi Velija vakuuttaa olevansa sinut tilanteen kanssa ja katsoo tulevaisuuteen. Yksi asia jäi erityisesti hieman harmittamaan.

–En pystynyt viimeisessä kotipelissä kiittämään faneja. Haluan kiittää ihmisiä, jotka auttoivat ja tukivat minua. Kaikille musalaisille ja ihmisille, joita olen Porissa tavannut. Suomi on kuitenkin toinen kotini, Velija kiittää.  

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: