Tiger Woods arvostaa tämän vuoden urallaan korkealle - Urheilu - Satakunnan Kansa

Vahvan paluun tehnyt Tiger Woods arvostaa tämän vuoden urallaan korkealle – "Jos annan itselleni mahdollisuuden, saan homman hoidetuksi"

Tiger Woods pelaa seuraavaksi Ranskassa Ryder Cupissa.

18.9.2018 10:50

Syyskuun lopun Ryder Cupissa pelaaminen huipentaa golfari Tiger Woodsin onnistuneen vuoden. Woods ei ole tänä vuonna kahminut suuria voittoja mutta on tyytyväinen paluustaan viheriölle selkävaivojen ja henkilökohtaisten ongelmien jälkeen.

–  Nautin siitä, että voin pelata jälleen golfia ja kilpailla tällä tasolla. Alkuvuodesta nämä kaikki olivat hämärän peitossa, mutta tämä on ollut yksi parhaista vuosistani kokonaisuutena, Woods mietiskeli.

Woods on 14-kertainen major-voittaja, mutta edellisestä on jo kymmenen vuotta. Viiteen vuoteen hän ei ole voittanut yhtään merkittävää kilpailua.

Viime vuonna Woods pidätettiin, kun poliisi tavoitti sekavan golfarin tämän autosta. Woods oli pidätyshetkellä lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Tämä vuosi golfkentillä on ollut Woodsille tärkeä toipumisen kannalta.

Woods, 42, on saavuttanut urallaan 79 PGA-voittoa. Hän ei ole luopunut toivosta saavuttaa 18 major-voittoa kahminut Jack Nicklaus tai 82 PGA-voiton Sam Snead.

–  Haluan sen tapahtuvan. Olen jo lähellä. Olen ollut lähellä turnausvoittoja jo tänä vuonna. Jos annan itselleni mahdollisuuden, saan homman hoidetuksi, Woods tuumi.

–  Tunnen seuraavien voittojeni tulevan pian, vielä useita pelivuosia toivova Woods sanoi.

Ryder Cup pelataan Ranskassa 28.–30. syyskuuta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: