Tiistaina tarjolla Mestarien liigan huippukamppailut Liverpool–PSG ja Inter Milan–Tottenham - Urheilu - Satakunnan Kansa

"Mestarien liiga on jalkapallon Disneyland" – tiistaina tarjolla huippupelejä: Liverpool kohtaa PSG:n, Inter Milan Tottenhamin ja Barcelona PSV:n

Jürgen Kloppin mielestä Liverpool ei ole suosikki PSG:tä vastaan.

18.9.2018 7:52

Jalkapallon Mestarien liigan kausi käynnistyy tällä viikolla. Tiistaina ohjelmassa on heti kuumia yhteenottoja.

Kotimaansa liigoissa loistavan startin saaneet Liverpool ja PSG mittelevät paremmuudesta C-lohkon kamppailussa englantilaisten kotikentällä Anfieldillä Liverpoolissa. Molemmat joukkueet ovat voittaneet omissa liigoissaan viisi ensimmäistä peliään.

Liverpool venyi viime kaudella aina Mestarien liigan finaaliin, jossa Espanjan jätti Real Madrid osoittautui kuitenkin liian vahvaksi. Ranskalainen raharikas PSG puolestaan on hakenut menestystä eurooppalaisella huipulla viime vuodet, mutta toistaiseksi laihoin tuloksin. Pariisilaisseura yrittää valloittaa eurokentät tällä kaudella saksalaisluotsi Thomas Tuchelin alaisuudessa. Liverpoolia valmentaa toinen saksalainen Jürgen Klopp. Molemmilla on Dortmund-menneisyys, sillä Tuchel seurasi Kloppia mustakeltaisten peräsimessä jälkimmäisen siirryttyä Liverpooliin vuonna 2015.

Ennakkoarvioissa Liverpool on nostettu ottelun suosikiksi, mutta Klopp yrittää vierittää suosikin paineet PSG:n niskaan.

–PSG:n joukkue on rakennettu nimenomaan Mestarien liigan voittamista varten. Se on yksi kilpailun suosikeista, Klopp sanoi.

–Pelaamme Anfieldillä ja toivomme että se on meidän etumme, mutta tarvitsemme kaiken avun minkä voimme saada.

Näin seuraat pelejä tiistaina

Tiistain Mestarien liigan otteluja voi seurata C Moren palveluissa seuraavasti:

19.30 Jalkapallostudio I C More Sport 1, cmore.fi

19.40 Barcelona-PSV Eindhoven I C More Sport 2, cmore.fi

19.50 Inter-Tottenham I C More Sport 1, cmore.fi

21.50 Liverpool-PSG I C More Sport 1, cmore.fi

21.50 AS Monaco-Atletico Madrid I C More Sport 2, cmore.fi

21.45 Club Brugge-Dortmund I cmore.fi

21.45 Crvena Zvezda-Napoli I cmore.fi

21.45 Galatasaray-Lokomotiv Moskova I cmore.fi

21.45 Schalke-Porto I cmore.fi

Kloppin mukaan lauantain Tottenham-ottelussa silmävamman saaneen Roberto Firminon pelaaminen ottelussa on vielä hämärän peitossa.

Jos Firmino ei pysty pelaamaan, Daniel Sturridge on yksi pelaajista, joilla on mahdollisuus päästä avaukseen.

C-lohkossa pelaavat lisäksi serbialainen Belgradin Punainen tähti ja italialainen Napoli.

Luciano Spallettin mielestä Mestarien liiga on jalkapallon Disneyland.

Tiistaina mielenkiintoa riittää myös Milanossa, jossa muutaman vaisumman vuoden jälkeen paluuta parrasvaloihin hakeva italialainen Inter kohtaa englantilaisen Tottenhamin.

–Mestarien liiga on jalkapallon huvipuisto, jalkapallon Disneyland. Se on kaunis ja hauska maailma, Interin päävalmentaja Luciano Spalletti maalaili AFP:n mukaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: