Sunnuntain vetovihje: Maarianhaminassa ison panoksen ottelu - Urheilu - Satakunnan Kansa

Sunnuntain vetovihje: Maarianhaminassa ison panoksen ottelu

28.7.2018 18:20

Sunnuntai pelataan kaksi ottelua Veikkausliigaa, kun KuPS vierailee PS Kemin vieraana pohjolassa ja seinäjokelaiset matkaavat laivalla

Ahvenanmaalle. Vetovihjeessä tähtäimeen otetaan putoamistaistelussa rypevien MIFK:n ja SJK:n taistelu elämästä ja kuolemasta.

Kotijoukkue IFK Mariehamnin lähtökohdat kauteen olivat arvoitukselliset, kun joukkueen pelaajalista koki päivityksen kauden alla. Viime kausien tuloksiin peilaten päivityksen voi helposti sanoa menneen pieleen, kun MIFK löytyy tällä hetkellä sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Suurimmat huolet ovat olleet puolustuspäässä, joka on päästänyt sarjan eniten maaleja.

SJK:n tarina on hieman samankaltainen, sillä myös seinäjokelaisten pukukopin saranat olivat kauden alla kovalla koetuksella. Paperilla

joukkue vaikutti kuitenkin vahvalta. Kun talvikausikin sujui, olivat lähtökohdat kauteen luonnollisesti korkealla. Asiat kuitenkin

mutkistuivat kausiavauksesta alkaen, kun tulosta ei syntynytkään. Kolme viikkoa sitten SJK näytti piristymisen merkkejä, kun joukkue voitti Lahden ja RoPS:n, mutta sittemmin joukkue on vaipunut taas tappioputkeen.

Ottelun panos on suuri, kun molemmat joukkueet löytyvät putoamisviivan tuntumasta, ja itseluottamus on kuralla. Joukkueiden välinen piste-ero on SJK:n hyväksi neljä pistettä, mutta MIFK on pelannut ottelun seinäjokelaisia vähemmän. Molempien joukkueiden ensisijaisena tavoitteena on tappion välttäminen ja ensiaskeleet otteluun ovat varovaiset.

MIFK on viime otteluissaan puolustanut tulosta paremmin ja kykenee vastaavalla suorituksella pitämään SJK:n nuhaisen hyökkäyspään kurissa. Toisessa päässä kenttää Saarelaiset ovat tehneet seitsemään viime otteluun vain neljä maalia, eikä suurempaa maalijuhlaa ole odotettavissa tänäänkään.

Vedonlyönnillisesti ottelussa kiehtoo vähämaalisuus.

2701 IFK Mariehamn–SJK yli/alle 2,5, Alle (1,80)

Veikkauksen Pitkävetoon

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: