Päivän vetovihje: Saudit onnistuvat ainakin kerran - Urheilu - Satakunnan Kansa

Päivän vetovihje: Saudit onnistuvat ainakin kerran

Saudi-Arabian tähti on Salem Al-Dawsari (vasemmalla).

14.6.2018 13:06 | Päivitetty 14.6.2018 13:16

Torstain parhaat MM-haut löytyvät Saudi-Arabian menestyksistä Venäjää vastaan. Vaikka Venäjällä on tässä ottelussa (ja näissä kisoissa ylipäätäänkin) suuri (ja luultavasti monimuotoinenkin) kotietu, ei sen nostaminen jättisuosikiksi välttämättä vastaa todellisuutta.

Venäjän valmistautumista näihin kisoihin on leimannut jonkinlainen sekaisuus. Valmentajana on paikallisten mahtimiesten hyvä kaveri Stanislav Cherchesov, jonka todellisista kyvyistä ei ole varsinaista varmuutta. Harjoituspeleissä Venäjän esitykset ovat olleet heikkoja; joukkue on pelannut seitsemän viime peliä ilman voittoa. Venäjä on tähän avauspeliin vähintäänkin jonkin asteinen kysymysmerkki.

Ei Saudi-Arabiakaan paljon kehumista ansaitse; joukkueen peli on melkoista sohimista. Nopeutta ja hyökkäyspään yllättävyyttä saudeilta kuitenkin löytyy ainakin jonkin verran, eikä sitä voi nyt pitää Venäjää vastaan täysin aseettomana.

Parhaat vetovaihtoehdot löytyvät tasoituksellisesta Saudi-Arabiasta (kohde 1308, kerroin 2,75) ja saudien edes yhdestä maalista (kohde 707, kerroin 2,20) tai yli yhdestä (kohde 1317, kerroin 9,00) tehdystä maalista. Kun Veikkaus ehti jo pudottaa tasoitusvedon kerrointaan, niin valitaan kupongille tämän hetken maistuvimpana tapauksena saudien maali kohteesta 707.

Tulosvetojen puolelta kannattaa huomioida, että MM-kisojen aikana Veikkaus lisää joihinkin kohteisiin 50 000 euroa bonusrahaa. Tämäniltainen Venäjä–Saudi-Arabia kuuluu noihin bonuskohteisiin, joten sinne todennäköisesti jää ylikertoimista pelattavaa. Tämän hetken tilanteen mukaan edullisimmat vedot löytyvät niistä tulosvetovaihtoehdoista, joissa Saudi-Arabia tekee kaksi tai kolme maalia.

707 Venäjä–Saudi-Arabia: Saudi-Arabia tekee maalin (kerroin 2,20).

Veikkauksen Pitkävetoon

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: