Gibson Star yllätti pelaajat - Urheilu - Satakunnan Kansa

Gibson Star yllätti pelaajat

2.6.2018 19:42

Porin Toto76-ravien toisessa lähdössä koettiin superyllätys, kun voittoon ravasi Veli-Matti Heinimäen ohjastama ja valmentama 51,20-kertoiminen Gibson Star.

4-vuotias ori ravasi johtavan takana, mistä nousi toiselle takasuoran alussa, ja piikkipaikalle suoran lopulla. 17-aikaisessa lopetuksessa kanssakilpailijat jäivät selvän hajuraon päähän. 1500 euron ykkösrahat tulivat Gibson Starin uran viidennessä startissa kilometriajalla 1.18,5/2100 metriä.

Voitto oli 62-vuotiaalle Heinimäelle ohjastajauran 15:s, kun startteja on takana 1303. Edellisen kerran kankaanpääläinen tuuletti voittoa 10 vuotta sitten Forsassa Viskarin kärryillä.

Eläkepäiviä Kankaanpään keskustassa viettävän Heinimäen talli on Laviassa. Hän osti Gibson Starin kaksi kuukautta sitten 3-vuotiaan tyttären pojan nimiin.

Voitto tuli pienenä yllätyksenä valmentajalle.

–Tiesin sen pystyvän hyvään suoritukseen, sillä kotona se on tuntunut tosi hyvältä. Tokihan voitto tuli yllätyksenä, mutta 3–4 sakkiin uskoin. Tuntui tosi hienolta voittaa pitkästä aikaa ravilähtö. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin startti kerrallaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: