KaMa hävisi JoMalle. - Urheilu - Satakunnan Kansa

Ei syytä synkistelyyn tappiosta huolimatta

Joonas Peltomäki toi KaMan taisteluun avausjaksolla.

13.5.2018 21:17

Superpesiskausi pääsi myös Kankaanpäässä alkamaan täydellä tohinalla, kun ensimmäisessä paikkakunnalla pelatussa ottelussa vieraaksi saapui Joensuun Maila.

Kotijoukkue KaMa pääsikin lähtemään otteluun hyvistä lähtökohdista. Alla oli voitto Hyvinkään Tahkosta Pöytyällä pelatusta kotiottelusta ja myös sunnuntain säätila oli mitä otollisin pesäpallonäytelmälle.

Joensuun Mailan Etelä-Suomen kiertue alkoi jo lauantaina Hyvinkäällä, joten JoMalle peli oli jo toinen miltei päivän sisään.

Itse ottelussa kotijoukkue KaMa näytti taistelevaa ilmettään ja säväytteli avausjaksolla miltei toivottomassa tilanteessa, mutta lopulta joukkueelle ei jäänyt käteen kuin kovaa kokemusta.

Avausjakson tasapelin jälkeen kaikki ratkaisut jäivät toiselle jaksolle. Siinä JoMa pystyi pelaamaan paremmin perustasolla ja nappasi jo kauden kolmannen kahden pisteen voiton kotijoukkue KaMan kärsiessä 0–1 (4–4, 1–4)- kotitappion.

Avausjakso kulki JoMan hallinnassa. Maila pääsi kuitenkin kuin varkain tasoittamaan jakson Joonas Peltomäen yllätettyä JoMan ulkokentän joukkueen viimeisenä lyöjänä neljännen aloittavassa sisävuorossa.

Takatilanteessa lyöty kakkosjatkelyönti toi lopulta kaksi juoksua, mutta jossiteltavaakin jäi takakentän puuhun pysähtyneestä läpilyönnistä ja mahdollisen kunnarin menetyksestä.

Toisella jaksolla joensuulaiset nostivat kytkintä toisessa vuoroparissa neljän juoksun turvin, johon kotijoukkue ei pystynyt toden teolla vastaamaan jakson aikana.

Kuitenkin se, että kotijoukkue pystyi tosissaan haastamaan yhden mitalistiehdokkaan, jatkoi positiivisten peliesitysten sarjaa.

–Tuli paljon sellaisia virheitä, mitä emme olleet edes ajatelleet. Se kuuluu kuitenkin pelin henkeen. Joonas Peltomäen jopa hieman epäonnekas lyönti toi meidät hyvin taisteluun mukaan avausjaksolla, ja Alex Leinonen pelasi miehekkään ottelun ulkona, Karttunen pohdiskeli.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: