Heikko avausjakso Pori Rugbyn murheena - Urheilu - Satakunnan Kansa

Heikko avausjakso Pori Rugbyn murheena

2.6.2018 20:42

Pori Rugbyn toinen ottelu ei sujunut täysin odotusten mukaisesti. Vieraaksi saapuneella Linna Rugbyllä toki oli pääsarjatason kokemusta sekä maajoukkuepelaajia riveissään, mutta peli lipsahti kotijoukkueen hallusta jo alkuminuuteilla.

Lisäksi avausottelun tapaan porilaisnipulle tuli loukkaantumismurheitakin.

–Kokemuksessa oli aika iso ero, ja se näkyi joissakin tilanteissa. Linna Rugby oli odotetun kova vastus, ja lisäksi he saivat peliä levitettyä sekä hyödynnettyä nopeuttaan, Pori Rugbyn pelaajavalmentajana toimiva Jonathan Kyffin kertoi.

Ottelu päättyi lopulta Pori Rugbyn 17–66 (7–45)-tappioon. Vieraspelistä Espoossa alkaa porilaisjoukkueelle tarpeellinen tauko, jonka aikana on mahdollista kuntouttaa loukkaantuneita pelaajia sekä auttaa uusia tulokkaita sisään joukkueen pelitapaan.

–Silläkin oli iso vaikutus, että pääpelintekijämme olivat sivussa. Tämä on kuitenkin sarjataso, jolla haluamme pelata, Kyffin totesi.

–Toisella puoliajalla taisteluilme oli jo hyvä. Tiedämme, mitä täytyy tehdä ja missä vielä parantaa suoritustasoamme.

Viiden pisteen arvoisesti hyökkäyspäädyssä onnistuivat Tomasz Romanowicz, Markus Helmle sekä Matti Tuominen. Maalin jälkeisten lisäpisteiden hankinnassa onnistui Thibaut Reuchet.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: