MuSan Matias Koskinen hirmuvireessä – porilaiset saivat vihdoin hanat kunnolla auki - Urheilu - Satakunnan Kansa

MuSan Matias Koskinen hirmuvireessä – porilaiset saivat vihdoin hanat kunnolla auki

Matias Koskinen paukutti peräti neljä maalia KaaPon verkkoon.

2.6.2018 19:37

Musan Salaman alkukausi jalkapallon Kakkosessa on ollut vaikea. Maalinteko on ollut joukkueelle yhtä tuskaa, eivätkä tuloksetkaan ole olleet parhaita mahdollisia.

Lauantaina joukkue sai hanoja kunnolla auki Kaarinan Poikien vieraana. Suuri syy tähän oli Matias Koskisen hirmuvire, joka tuotti hänelle peräti neljä tehtyä maalia. Hattutempun pelaaja oli latonut jo seitsemän minuutin kohdalla. Lopulta ottelu päättyi lukemiin 3–6 (1–3).

Koskinen oli ensimmäisen kerran avauskokoonpanossa tällä kaudella.

–Hän painoi maalinsa erittäin hienosti ja oli todella hyvä. Äijä tuli sisään juuri sellaisella tavalla kuin saatoimme toivoa, valmentaja Ville Ulanen kertoi.

–Nämä ovat aina hienoja juttuja, kun pelaaja antaa valmentajalle tällaisen näytön mahdollisuuden saatuaan.

Ennen kamppailua MuSan maaliero viiden pelatun matsin jälkeen oli 3–5. Koskisen lisäksi maalinteossa KaaPon verkkoon onnistuivat Jussi Välilä ja Joni Lämsä.

Voisi kuvitella, että pitkän tehottomuuden jälkeen suurimaalinen voitto oli juuri sitä, mitä MuSa tähän paikkaan eniten tarvitsi.

–Onhan tällä valtava merkitys. Itseluottamusta tuli iso määrä lisää, kun saatiin palloa vihdoin maaliin asti ihan kunnolla, Ulanen näki.

–Emme ole silti mielestäni pelanneet huonosti aikaisemminkaan. Olemme vain alisuorittaneet tuloksellisesti ja maalinteon osalta. Joukkue on ollut koko ajan sitoutunut, ja uskomme edelleen omaan systeemiimme.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: