Päivän vetovihje - Urheilu - Satakunnan Kansa

Päivän vetovihje: Kärppien kelkkaan

Kultakypärä Julius Junttila johtaa joukkonsa ryöstöretkelle Tampereelle.

19.4.2018 14:17

Päivän pitkävetokysymys kuuluu, kuinka paljon Tappara parantaa Liigan finaaleissa avauspelin esityksestään. Joukkue oli ensimmäisessä ottelussa Oulussa vahvasti puolustuskannalla ja alakynnessä.

Mutta näinhän Tappara on yleensä viime kausina pudotuspelisarjansa aloittanutkin. Joukkueella on kokemusta olla hätkähtämättä olematonta hyökkäyspeliään tai avaustappiota ja luottaa omaan tekemiseensä.

Tämä Tapparan ominaisuus on yleisessä tiedossa, eikä huonoon avauspeliin juurikaan enää reagoida – edes pitkävetokertoimissa.

Veikkaus onkin toisen ottelun kertoimissaan ottanut ihan reippaasti (vaikka hieman joutuikin jo perääntymään kerroinmuutosten muodossa) kantaa Tapparan parantamisen puolesta.

Vaikka Tapparan DNA:han kuuluu myös se, että voittoja pystytään napsimaan nihilistiselläkin pelaamisella, en itse pysty nyt antamaan kakkospeliin Tapparalle niin suurta voiton todennäköisyyttä kuin Veikkaus tekee.

Oma arvioni Kärppien lopulliselle voitolle on 45 prosenttia, ja sillä kohteen 8628 2,24 kerrointa voi vähän napata kupongille.

8628 Tappara–Kärpät 2 (kerroin 2,24)

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: