LP-Vampula ja Rauman Fera historialliseen yhteistyöhön - Urheilu - Satakunnan Kansa

LP-Vampula ja Rauman Fera yhteistyöhön

LP-Vampulan kotipeleihin pääsee ensi kaudella myös pesäpallojoukkue Feran kausikortilla.

19.4.2018 8:00

Naisten superpesisjoukkue Fera ja lentopallon mestaruusliigaseura LP-Vampula ovat aloittaneet yhteistyön. Vuoden 2018 aikana seurat tekevät yhteistä markkinointi- ja asiakashankintatyötä sekä muun muassa järjestävät yhteisiä tapahtumia.

Seurojen yhteisen tiedotteen mukaan laji- ja kaupunkialueen rajat ylittävä yhteistyö palvelee yleisöä ja antaa myös uusille yrityksille mahdollisuuksia markkinointiinsa yhteisellä sopimuksella ja mikä parasta, ympäri vuoden.

Naisurheilun ystävät pääsevät nauttimaan alkaneen yhteistyön hedelmistä erityisesti Girlpower-kampanjan avulla: Feran tai LP-Vampulan kausikortin ostaneet saavat kaupan päälle sisäänpääsyn toisenkin seuran otteluihin. Eli yhden kausikortin hinnalla pääsee seuraamaan kaikki Feran ja LP-Vampulan runkosarjan kotiottelut.

Feran superpesiskausi starttaa 10. toukokuuta kotiottelulla Seinäjokea vastaan. Maaliskuussa kautensa päättänyt LP-Vampula puolestaan keskittyy treenaamaan kesäajan ja palaa tositoimiin uudistuneena uudessa kotihallissaan syyskuussa.

–Odotamme innolla, miten asia otetaan vastaan. Seuroillamme on paljon yhtäläisyyksiä ja olemme yhteistyön alkuvaiheessa. Jatkossa pyrimme rakentamaan yhä enemmän hyviä asioita maakuntamme kehittämiseksi. Yhteistyössä on voimaa, toteavat Timo Talvitie LP-Vampulasta ja Jarkko Kupiainen Ferasta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: