Kommentti: KaMan kausi päättyi voittoputkeen, vaikka katastrofiin oli jo ainekset - Urheilu - Satakunnan Kansa

Kommentti: KaMan kausi päättyi voittoputkeen, vaikka katastrofiin oli jo ainekset

30.8.2017 19:44

Kuinka moni uskoi Kankaanpään Mailan superpesispaikkaan kaikista heikoimpina loppukauden hetkinä?

Rehellisesti sanottuna, kovin monta kättä tuskin nousee. Suurin uskovaisten joukko löytyi todennäköisesti KaMan pukukopista, ja hyvä niin.

Runkosarjan viimeisen kotiottelun jälkeen tunnelmat olivat apeat ja jännittyneet. Putoaminen Ykköspesikseen näytti varmistuvan, kun Kempeleen Kiri oli voittanut omassa ottelussaan avausjakson Imatran Pallo-Veikkoja vastaan.

Seura-aktiivit jännittivät supervuoroon edennyttä Imatran ottelua Pohjanlinnan katsomon liepeillä kännyköiden ruudulta. Imatran oli pakko voittaa, muuten sarjapaikka olisi mennyttä. IPV lopulta voitti, ja KaMan loppukaudesta tuli tuhkimotarina.

KaMa päätti kautensa viiden ottelun voittoputkeen. Putken kaksi ensimmäistä ottelua Oulusta ja Kempeleestä olivat pakkovoittoja. Vahvan itseluottamuksen saanut joukkue ei antanut Siilinjärven Pesikselle lopulta pienintäkään siimaa karsinnoissa. Joukkueiden tasoero kentällä oli odotetun suuri.

Kankaanpääläisjoukkueen tulevaisuus on lupaava, mikäli seuran taustat onnistuvat tehtävissään. Vaikka joukkueella ei ole vielä yhtään pelaajasopimusta tulevalle kaudelle, joukkueen sisältä on aistittavissa jatkohalukkuutta. Joukkueessa kytee suuri potentiaali.

Ai niin. Koska viimeksi KaMa on puhuttanut näin paljon kun viime viikkojen aikana? Pohjoissatakuntalainen peruspessimistinen yleisö heräsi viimeisellä hetkellä tukemaan omaa joukkuettaan. Ainoaksi jääneessä kotikarsintaottelussa yleisöä oli yli 1 200, mikä oli käytännössä kauden ennätysluku.

Sovitaanko, että Pohjois-Satakunnan pesiksen lippulaiva saa samanlaisen me-hengen taakseen heti ensi kauden alusta lähtien?

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: