Zlatan palaa ManUun - Urheilu - Satakunnan Kansa

Ibrahimovic palaa viemään keskeneräiset asiat maaliin

Paul Pogba ja Zlatan Ibrahimovic juhlivat Eurooppa-liigan voittoa keväällä Tukholmassa Manchester Unitedin paidassa.

24.8.2017 19:39

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic ilmoitti torstaina Manchester Unitedin kotisivuilla haluavansa viedä viime kaudella aloittamansa asiat päätökseen.

Suorapuheisuus on aina ollut osa ruotsalaistähden tyyliä, ja nyt hän pääsee näyttämään, vieläkö näytöt kentällä vastaavat sanoja.

ManU julkisti Ibrahimovicin, 35, yksivuotisen pelaajasopimuksen torstaina, mutta ruotsalaishyökkääjää tuskin nähdään lähiaikoina tositoimissa.

Hän sai keväällä pahan polvivamman, ja polven kuntoutus on edelleen kesken.

–Olen tehnyt paljon töitä ja jatkan samalla linjalla, jotta palaan kentille parhaassa mahdollisessa kunnossani, Ibrahimovic kertoi.

Ibrahimovicin, 35, paluu ManUun alkoi näyttää entistä todennäköisemmältä, kun joukkueen päävalmentaja Jose Mourinho hiljattain paljasti seuran neuvottelevan ruotsalaisen kanssa uudesta sopimuksesta.

Torstaina puheet konkretisoituivat sopimusuutiseen.

Kilpailu peliajasta kovaa

Ibrahimovic teki viime kaudella Valioliigassa 17 osumaa ja oli joukkueensa ylivoimaisesti paras maalintekijä.

Kilpailu peliajasta manchesteriläisryhmässä on kuitenkin kovaa, sillä joukkue hankki hyökkäykseensä Romelu Lukakun peräti 75 miljoonalla punnalla eli yli 80 miljoonalla eurolla.

Lukaku on tehnyt kauden kahdessa liigapelissään yhteensä kolme maalia.

Usein yhdellä selkeällä kärjellä pelaavassa ManUssa hyökkäyspään paikoista kisaavat myös muun muassa Anthony Martial ja nuori Marcus Rashford.

–Viime kauden näyttöjen jälkeen hän (Ibrahimovic) ansaitsee luottamuksemme. Odotamme hänen paluutaan kärsivällisesti, päävalmentaja Jose Mourinho sanoi ManUn kotisivuilla.

Ibrahimovic on voittanut pitkällä urallaan Hollannin, Italian, Espanjan ja Ranskan mestaruuksia, mutta Valioliigan ykköstila on valloittamatta.

ManU on aloittanut kautensa vahvasti, sillä se on voittanut molemmat pelaamansa liigaottelut maalein 4–0.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: