Patrik Laine ja Ville Heinola: Winnipeg Jetsin maalitykki kehuu puolustajaa – ”Uskomaton 18-vuotiaaksi” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Patrik Laine kutsui Jetsin honkajokelaislupauksen kotiinsa – ylisti sensaatiopelaajaa maasta taivaisiin – Jets ei lähetä Heinolaa Lukkoon

Winnipeg Jetsin maalitykki tapasi sunnuntaina joukkueen puolustajalupauksen Ville Heinolan.

Patrik Laine pääsi maanantaina jäälle Winnipegissä.

30.9.2019 20:50

Perjantaina Jetsin kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt Patrik Laine astui maanantaina Winnipegin median eteen.

Laineelta kysyttiin myös Jetsin harjoitusleirillä huikeita näyttöjä antaneesta 18-vuotiaasta Ville Heinolasta, jonka Jets varasi viime kesän draftissa ensimmäisellä kierroksella.

– Ville oli eilen luonani illallisella, oli kiva tavata hänet. Olen nähnyt häneltä kivoja kommentteja minusta ja minä pidän kivoista kommenteista. Hän on loistava kundi. Hänellä on ollut tosi hyvä leiri ja hän on uskomaton 18-vuotiaaksi. Hän näyttää hyvältä jäällä, jään ulkopuolella en ole nähnyt hänen harjoitteluaan. Peleissä hän on ollut tosi hyvä, Laine sanoi.

Jets aikoo pitää Heinolan Winnipegissä eikä lähetä häntä takaisin Rauman Lukkoon. Valmentaja Paul Maurice on luvannut, että Heinola pelaa tällä kaudella NHL-pelejä.

Ville Heinola on tehnyt kaikkiin suuren vaikutuksen Winnipeg Jetsin harjoitusleirillä.

Paljonko NHL-pelejä kertyy ja milloin, sitä Maurice ei osannut sanoa. Jossain vaiheessa Heinola pelaa varmasti myös Jetsin farmijoukkueessa Manitoba Moosessa.

– Näkee, että hän on 18-vuotias ja ehkä vähän heikko, mutta vuosien saatossa hän saa lisää muskeleita ja painoa. Pelaajasta näkee, onko hän hyvä, ja hän on. Toivottavasti hän saa pelata ja näyttää, mihin pystyy, Laine totesi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: