”Tämä kausi oli meiltä selkeä kehitysaskel”, sanoo Ässien toimitusjohtaja – Näin fanit reagoivat Liigan päättymiseen - Urheilu - Satakunnan Kansa

”Tämä kausi oli meiltä selkeä kehitysaskel”, sanoo Ässien toimitusjohtaja – Näin fanit reagoivat Liigan päättymiseen

Liigakausi 2019–2020 on ohi. Pudotuspelejä ei pelata eikä mestaria kruunata. Syynä on koronavirus, jonka leviämistä koetetaan hillitä.

Ässien kauden 2019–2020 viimeinen ottelu oli kotipeli TPS:ää vastaan. Yleisöllä ei ollut areenalle asiaa eivätkä kioskitkaan olleet auki.

13.3.2020 22:33

Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi Liigan päättymistä tuoreeltaan seuran tiedotteessa perjantaina.

– On tietenkin suuri sääli, ettei joukkueemme pääse huipentamaan tätä kautta kevään pudotuspeleissä. Koko seurayhteisön puolesta harmittaa, että emme pääse kokemaan vaikean viime kauden jälkeen kevään huipentavia pudotuspelejä, Lehtinen toteaa.

Ässät oli sarjataulukossa yhdeksäntenä ja olisi aloittanut alkuperäisen aikataulun mukaan säälipudotuspelit ensi viikolla.

– Tämä kausi oli meiltä selkeä kehitysaskel ja onnistuminen monella eri sektorilla. Olen tyytyväinen siihen, kuinka olemme kasvaneet ja kehittyneet tämän kauden aikana, Lehtinen jatkoi – ja alleviivasi myös, että ihmisten terveys menee kuitenkin kaiken muun edelle.

– Haluan esittää syvän kiitoksen kaikille kannattajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuesta ja kannustuksesta tällä kaudella, Ässien toimitusjohtaja kiteytti.

Fanit jakoivat kiitosta

Vaikka kausi loppui katkerasti kesken juuri ennen pudotuspelejä, joukkueen fanit jakoivat kiitosta Padalle sosiaalisessa mediassa.

Fanit lähettivät Ässille esimerkiksi tällaisia terveisiä:

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: