Sabanas jatkaa nousuaan sarjataulukossa – pääsiäisen vetovihjeet löytyvät Nicaraguasta ja Valko-Venäjältä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Sabanas jatkaa nousuaan sarjataulukossa – pääsiäisen vetovihjeet löytyvät Nicaraguasta ja Valko-Venäjältä

Kuvituskuva.­

11.4.2020 8:00

Pääsiäisen paras pelikohde löytyy Nicaraguan liigasta.

Vielä muutama ottelukierros sitten sarjassa selvästi jumbona ollut Sabanas on nyt hävinnyt kuudesta edellisestä pelistään vain yhden – ja senkin vieraissa 0–1 kovalle Estelille. Spurtti on nostanut Sabanaksen jo pois sarjan hännästä.

Lauantaina Sabanas kohtaa kotonaan Clausuraa johtavan Managua FC:n. Vaikka joukkueiden ero sarjataulukossa onkin melkoinen, en näe niiden tämän hetken voimasuhde-eroa millään niin suurena kuin Veikkaus tekee.

Vihjeen kirjoitushetkellä ottelun suorat 1–x–2-kertoimet ovat 6,20/4,00/1,43.

Veikkauksen tarjous Managualle on markkinoiden korkein ja tullee hyvin todennäköisesti putoamaan. Jos tähän tarjoukseen ehtii kiinni, sitä kannattaa vähän kokeilla.

Sunnuntain paras tapaus on niin ikään suuri altavastaaja – tällä kertaa Valko-Venäjän liigasta.

Sarjan monivuotinen hallitsija BATE on osoittautunut nyt kauden alussa erittäinkin haavoittuvaiseksi. Joukkue on liigassa voittanut vain sarjanousija Rukh Brestin (kotonaan 1–0) ja hävinnyt kaksi vieraspeliään täysin ansaitusti.

Keskiviikkona BATE putosi cupista Slavia Mozyrille. Sarjan hyvin aloittanut FK Minsk on tässä BATE:lle varmasti kovempi vastus kuin Veikkauksen kertoimet (3,65/3,30/1,88) indikoivat.

Hyviä pelivalintoja ovat sekä Minskin suora voitto (kohde 3388) että tasoituksellinen Minsk (kohde 3390, kerroin 1,70).

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?