Edis Tatli taistelee Madison Square Gardenissa – kaatuuko Teófimo López? - Urheilu - Satakunnan Kansa

Hurja taistelu ei riittänyt! Edis Tatli taipui viidennessä erässä – karmea pommi pudotti suomalaisen

Kotikaupungissaan otellut Teófimo López voitti Edis Tatlin viidennessä erässä.

21.4.2019 7:36

Edis Tatli koki ammattilaisuransa kolmannen tappion, kun suomalainen taipui Teófimo Lópezin käsittelyssä legendaarisessa Madison Square Gardenissa.

Ottelun alku oli varovaista kyttäämistä, kunnes López sai kunnolla juonen päästä kiinni. Tatli taisteli upeasti, mutta se ei kuitenkaan riittänyt. Suomalainen oli koko ottelun altavastaajana.

Lopulta matsi päättyi viidennessä erässä, kun López onnistui pudottamaan Tatlin kovalla oikean käden pommillaan. Isku kylkeen oli niin kova, ettei Tatli päässyt enää ylös matosta.

Vasta 21-vuotias López on voittanut uransa kaikki 13 ammattilaisotteluaan. Voitoista peräti 11 on tullut tyrmäyksellä.

Tatlin rekordi on 31 voittoa, kolme tappiota. Voitoista kymmenen on tullut tyrmäyksellä. Tappioista ainoastaan López-koitos on päättynyt ennen täyttä aikaa.

Näin ottelu eteni:

1. erä: Ensimmäinen erä alkoi rauhallisesti. Tatli oli alussa hieman aktiivisempi, mutta pian kotiyleisön suosikki otti komennon. Mitään hätää Tatlilla ei kuitenkaan ollut. Kaiken kaikkiaan todella tarkka erä molemmilta. Hyvä startti suomalaiselta!

2. erä: Toinen erä jatkui siitä, mihin ensimmäinen jäi. López oli jälleen aktiivisempi ja alkoi päästä pikkuhiljaa vauhtiin. Missään pesukoneessa Tatli ei silti ollut. Erä kuitenkin selvästi New Yorkin omalle pojalle.

3. erä: López tarjoili pari todella kovaa pommia, mutta Tatli kesti ne hyvin. Erän loppupuolella myös suomalainen sai hyvän iskusarjan perille. Alkaa suomalainenkin lämmetä. Pekka Mäki ohjeisti erän jälkeen suojattiaan pysymään rauhallisena. Vielä ei ole aika iskeä!

4. erä: Neljäs erä meni selvästi Lópezille. Tatli oli koko erän helisemässä. Brooklynin kasvatti sai selvästi lisää itseluottamusta, kun hän sai ajettua Tatlin nurkkaan. Lópezin valmentajaisä oli jo sitä mieltä, että suomalainen on valmis paisti.

5. erä: Voi ei! López jysäyttää karmean pommin Tatlia kylkeen. Suomalainen tippuu mattoon, eikä pääse enää ylös. Matsi on päättynyt. 21-vuotias soturi voittaa matsin ja tuulettaa villisti.

Edis Tatlin taistelu ei riittänyt Teófimo Lópezia vastaan. Kuva vuodelta 2017.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: