Antti Ruuskanen ja Jyrki Blom: Romahtaneen Antti Ruuskasen valmentaja ruoskii itseään ankarasti – pelkää työpaikkansa puolesta: ”Meikäläisen moka, vituttaa” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Romahtaneen Antti Ruuskasen valmentaja ruoskii rajusti itseään – pelkää työpaikkansa puolesta: ”Meikäläisen moka”

Jyrki Blom otti Antti Ruuskasen epäonnistumisen piikkiinsä.

Jyrki Blom (vas.) on toiminut Antti Ruuskasen valmentajana keväästä 2018 alkaen. Blomin vieressä keihäslegenda Jan Zelezny.

5.10.2019 17:58

Doha

– Huh, huh. Valmentajan moka. Kevennettiin liika harjoitusta tälle viikolle. Liian vähän kovia ja teräviä harjoituksia. Jalat olivat ihan pehmeät. Se oli selkeä meikäläisen moka.

Näin ankarasti ruoski itseään Antti Ruuskasen valmentaja Jyrki Blom.

Ruuskanen karsiutui keihäsfinaalista.

– Antti on tosi hyvässä kunnossa ja terve. Oltiin luottavaisia. Ihan syystä. Antin tuntemukset oli hyvät. Lihas oli rento ja hyväntuntuinen. Mutta tässä meni raja, että oltiin liikaa rentoja.

Ruuskanen teki tiistaina ja keskiviikkona treenit Dohassa. Torstai ja perjantai olivat lepoa.

– Oli kaksi kovaa treeniä, olisi vaatinut kolme: puntti tai juoksuloikkaa. Sellaista terävää hermostoa ja lihaksistoa aktivoivaa. Ajateltiin, että tuplalevolla mennään karsintaan. Kokonaisvaikutus oli se, että liian paljon lepoa ja pikkusen löysät lihakset. Ei se muuta tarvitse.

Blom sanoi Ylelle, että ”näinköhän minulla meni vielä syksyllä työpaikka”.

– Ei voi liian ankara itselleen olla, kun mies heittää 85 metrin kunnossa noin vaisun kisan, Blom sanoi.

Ruuskanen kommentoi kisan jälkeen näin:

– Harmittaa. Miehessä vika, valmennusta ei voi moittia. Mies oli löysä. Mitään kipua ei ollut. Tokion-projektiin tällä ei ole vaikutusta. Jatketaan normaalisti, savolainen sanoi.

Kommentti viittasi siihen, ettei Blomin pesti ole vaarassa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: