Olaus Alisen ensimmäinen Vaahteraliiga-peli oli tiukka taistelu, jossa Wasa Royals nousi voittoon: ”Oli tosi hieno kokemus” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Olaus Alisen ensimmäinen Vaahteraliiga-peli oli tiukka taistelu, jossa Wasa Royals nousi voittoon: ”Oli tosi hieno kokemus”

Olaus Alisen Wasa Royals taisteli tiensä voittoon Vaasassa lauantaina.

Olaus Alinen pelasi onnistuneen kauden Suomessa.

1.8.2020 22:21

Wasa Royalsin Vaahteraliiga-kausi alkoi voitokkaasti, kun se peittosi Porvoon Butchersin lauantaina lukemin 39–28.

Vierasjoukkue Butchers johti ottelua parhaimmillaan jo 20 pisteellä, mutta Royals paransi peliään ja pääsi ohi. Näin ollen porilaislupaus Olaus Alisen, 16, ensimmäinen Vaahteraliiga-peli päättyi voittoon.

– Mielestäni debyyttini onnistui omalta kohdaltani tosi hyvin. Oli tosi hieno kokemus pelata ja voittaa ensimmäinen miesten peli, Alinen sanoi lauantai-iltana.

Alkuun Pori Bearsin kasvattia jännitti kentällä, mutta pian olotila oli kuin missä tahansa ottelussa. Katsojia Vaasassa oli Alisen mukaan kuutisensataa.

Ottelua seurasi myös Olauksen isä Klaus Alinen, joka piti poikansa debyyttiä erittäin onnistuneena.

– Se oli oikein tasapainoista tekemistä, Klaus sanoi lauantaina.

Ottelun seuraaminen ei sen sijaan ollut välttämättä yhtä tasapainoista. Klaus kertoo, että hän jännittää Olauksen pelejä katsoessaan todella paljon.

– Jännittää ihan hillittömästi ja luonnollisesti tuntee myös aika paljon ylpeyttä siinä samalla. Se on sellainen jännityksen, paniikin ja ylpeyden massasekoitus.

Wasa Royalsin seuraava ottelu on perjantaina Helsingissä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut