Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu C Morella - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu C Morella ainakin vuoteen 2024 saakka

Lionel Messin otteita saa jatkossakin ihastella C Moren kautta.­

13.5.2020 12:00

Jalkapallon Mestarien liigan tv-oikeuden pysyvät Suomessa MTV:n maksukanavilla ja suoratoistopalvelu C Moressa kevääseen 2024 asti.

CMore on näyttänyt Suomessa Mestarien liigaa kaudesta 2018–2019 alkaen.

Telian uuteen TV/Media-yksikköön kuuluvat MTV, TV4 ja C More ovat hankkineet Mestarien liigaan yksinoikeudet sekä Suomessa että Ruotsissa vuoteen 2024 saakka. Ruotsissa oikeudet astuvat voimaan kauden 2021–2022 alusta.

Ruotsissa Mestarien liiga on ollut pitkään Nent Groupin Viasatilla.

Sen sijaan Eurooppa-liiga siirtyy ensi kauden jälkeen Suomessa C Morelta Viasatille ja Viaplaylle.

Tiedotteen mukaan uusi sopimus kattaa kaikki Mestarien liigan ottelut viimeiseltä karsintakierrokselta eteenpäin: play-off-kierroksen, lohkoivaiheen, pudotuspelit ja finaalin. Lisäksi sopimukseen kuuluvat esitysoikeudet Uefan nuorisoliigaan (Youth League) ja Super Cupiin, jossa kohtaavat Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat.

– Mestarien liiga tarjoilee maailman parasta seurajalkapalloa. Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme tarjota Mestarien liigan ottelut jatkossakin Suomessa ja nyt myös Ruotsissa. Tämä on ensimmäisiä konkreettisia osoituksia, miten uuden Telian TV/Media-yksikön yhteistyö näkyy Pohjoismaisella tasolla, TV/Media-yksikön johtaja Casten Almqvist toteaa tiedotteessa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?