Paikalliskamppailussa juoksujuhlaa? Veikkaa Pesäkarhujen juoksumäärä ja voita liput kotiotteluun - Urheilu - Satakunnan Kansa

Paikalliskamppailussa juoksujuhlaa? Veikkaa Pesäkarhujen juoksumäärä ja voita liput kotiotteluun

Pystyykö Lukon lukkari Jenna Kammi-Rahnasto pitämään Pesäkarhut aisoissa, vai ei?

11.7.2016 17:07

Satakunnan Kansan otteluveikkauksessa veikataan jokaisen Pesäkarhujen kotiottelussaan iskemien juoksujen määrää ja kotijoukkueen ykköspalkittua.

Tiistaina on vuorossa iso ottelu, kun paikallisvastustaja Rauman Lukko saapuu Pesäkarhujen vieraaksi. Nähdäänkö tasaiseksi kaavaillussa ottelussa oikein juoksujuhla vai ovatko juoksut tiukassa?

Veikkaa Pesäkarhujen juoksujen määrää ja kotijoukkueen ykköspalkittua. Voit voittaa kaksi pääsylippua Pesäkarhujen seuraavaan kotiotteluun, jossa vastaan asettuu Kempele.

Edellisessä kotiottelussa Pesäkarhut nappasi kolme pistettä Vihtiä vastaan. Suoraan 2–0-voittoon riitti neljä tehtyä juoksua. Kotijoukkueen ykköspalkinnon nappasi lukkari Minttu Vettenranta. Oikean juoksumäärän arvasi oikein kuusi veikkaajaa, mutta kukaan heistä ei arvannut Vettenrannan saavan ykköspalkintoa.

Koska Rauma-ottelu on hyväntekeväisyysottelu ja sisäänpääsy on ilmainen, arvottiin oikein juoksumäärän tietäneiden kesken liput ensi viikon sunnuntaina pelattavaan Kempele-otteluun. Ne voitti Yrjö Koivisto. Satakunnan Kansa onnittelee!

Säännöt:

Kisan voittaa se, joka arvaa oikein kotijoukkueen juoksumäärän. Mikäli useammalla veikkaajalla on oikea vastaus, voittaja on se, joka on veikannut oikein kotijoukkueen ykköspalkitun pelaajan. Jos molemmat ovat usealla oikein, arvotaan voittaja näiden kesken.

Mikäli kukaan ei saa juoksumäärää oikein, arvotaan voittaja ykköspalkitun oikein veikanneiden kesken.

Mikäli kukaan ei saa kumpaakaan veikkausta oikein, arvotaan voittaja kaikkien kesken.

Kultakin osallistujalta sallitaan kaksi veikkausta.

Veikkausaika päättyy noin viisi minuuttia ennen kotiottelun alkua.

Voittaja saa kunniaa ja kaksi pääsylippua Pesäkarhujen seuraavaan kotiotteluun.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: