Karhuviesti juostiin harmaassa säässä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Karhuviesti juostiin harmaassa säässä

Sää oli viileä ja harmaa, mutta se ei haitannut juoksijoita.

9.4.2016 18:34

Reilut tuhat juoksijaa osallistui jälleen perinteiseen Karhuviestiin. Juosta saattoi joko Raumalta Poriin tai Eurajoelta Poriin, ja omat sarjansa oli muun muassa työpaikkajoukkueille, seurajoukkueille ja kuntojoukkueille.

– Liian kova vauhti oli heti alkuun, harmitteli Henrikki Hakala ensimmäisellä vaihtopaikalla, juostuaan 9,4 kilometrin osuuden 37 minuuttiin. Suomen ilmailuopiston joukkuetta edustanut kovakuntoinen mies kuitenkin sai juoksun kuosiin ja aika oli kolme minuuttia parempi kuin hänen tavoiteaikansa.

Lentäjäksi opiskeleva Hakala tuli kansan tietoisuuteen juostuaan ennätysajassa ylös Malminkartanon portaat Helsingissä. 400 porrasta taittui alle minuutissa, treenaamatta.

Karhuviestissä nähtiin rennon urheilun lisäksi myös kovempaa kamppailua, kun miesten seurajoukkueiden ja miesten kunto- ja erikoisjoukkueiden ankkurit olivat loppusuoralla aivan tasoissa.

Turun Urheiluliiton Joonas Lehtinen ehti kuitenkin maaliin ensin, ja oli joukkueineen seurajoukkueiden sarjan nopein ajalla 2.40.04. Miesten kunto- ja erikoisjoukkueiden sarjassa voiton vei Mikko Tolosen ankkuroima Pohjolan juoksijat ajalla 2.40.07.

Karhuviestin tulokset

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: