Suorien lähetysten superviikonloppu taas käsillä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Suorien lähetysten superviikonloppu taas käsillä – ohjelmistossa uintia, voimanostoa ja jalkapalloa

Porin Uimaseuran lupaava nuori rintauimari Anniina Murto harjoituksissa Porin uimahallissa. Arkistokuva.­

16.9.2020 17:12

Satakunnan Kansan suorat lähetykset urheilutapahtumista saavat jatkoa loppuviikolla. Kattaus on monipuolinen, sillä tarjolla on lähetyksiä vähintäänkin kolmesta eri lajista. Lista saattaa täydentyä vielä myöhemmin.

Nyt jo varmistuneet lähetykset tulevat jalkapallosta, uinnista ja voimanostosta.

Kimara alkaa perjantaina, kun kauden avausvoittonsa jalkapallon Kakkosessa viime lauantaina Raumalla raapinut FC Jazz pyrkii hakemaan pisteputkelleen jatkoa Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan. Ottelu pelataan Porin stadionilla iltavalaistuksessa perjantaina kello 18.30.

FC Jazz on hävinnyt kauden aiemmat kaksi ottelua Ykköseen nousua havittelevalle Ilvekselle, ja porilaisten maalihana on jäänyt näissä otteluissa avaamatta. Ilves2 oli parempi Porissa maalein 2–0 ja Tampereella 1–0.

Uimahalliin ei pääse yleisöä

Lauantaina siirrytään kansallisten kilpailujen pariin. Porin Uimaseura järjestää Tua noi -uinnit Porin keskustan uimahallissa. Kilpailut alkavat kello 10.

Ensimmäisinä ovat vuorossa vuonna 2007 ja aiemmin syntyneet, sen jälkeen 2006 ja aiemmin syntyneet, 2008 ja jälkeen syntyneet ja lopuksi 2007 ja sen jälkeen syntyneet.

Porin uimahallin katsomo on suljettu yleisöltä, mutta Satakunnan Kansa välittää tapahtumat suorana lähetyksenä ja toimittaja Jussi Valli pitää tunnelman kotikatsomoissa korkealla selostuksellaan.

Rauta nousee Porissa

Lauantain suorien lähetysten ohjelmistoon lukeutuu myös voimanosto. Porissa Power Teamin salilla nostetaan kansallisten kisojen merkeissä kello 12 alkaen. Kilpailujen oletettu kesto on viisi tuntia.

Osallistujia on ympäri Suomea kaikkiaan 23. Naisten sarjat kärsivät osallistujapulasta, sillä Porin Voimailijoiden puheenjohtaja Soila Ranta on ainoa naiskilpailija.

Suorien lähetysten seuraaminen vaatii kirjautumisen/tilauksen. Jos sinulla ei tilausta, voit tehdä kuukauden maksuttoman tutustumistilauksen täällä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?