Everton on pitänyt maalinsa puhtaana kotonaan kolmessa viime pelissään - Urheilu - Satakunnan Kansa

Everton on pitänyt maalinsa puhtaana kotonaan kolmessa viime pelissään niin Liverpoolia, Chelseaa kuin Arsenaliakin vastaan - onko Manchester United seuraava nollamörön uhri?

Evertonin maalivahti Jordan Pickford on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana Valioliigan kärkijoukkueita vastaan.

21.4.2019 10:00

Manchester United voi sunnuntaina joutua yllättävän koville Valioliigan vierasottelussaan Evertonia vastaan.

Päivän kiinnostavin peli

Sunnuntain Everton–Manchester United-peli tulee voimasuhteiden arvioimisen kannalta oikein mielenkiintoisen paikkaan. Tässä on tarjolla useita tekijöitä, jotka vääntävät vaakaa kotijoukkueen suuntaan.

Evertonista kannattaa huomioida, että vaikka joukkue viimeksi Fulhamiin vieraissa kompastuikin, on se muuten ollut hyvässä vireessä.

Fulham-tappion lasken tässä vain puoltavan Evertonia nälän ja kiukun muodossa. Lisäksi Evertonista kannattaa erikseen panna merkille, että se on viimeisissä kotipeleissään pelannut kovia joukkueita vastaan ollen erittäin hyvä.

Everton on pitänyt kolmessa edellisessä kotipelissään nollilla vuoron perään sekä Liverpoolin (0–0), Chelsean (2–0) että Arsenalin (1–0). Tämä antaa sille oivalliset lähtökohdat haastaa nyt myös Manchester Unitedin.

Unitedista kannattaa puolestaan huomioida, ettei se pääse tähän peliin parhaasta mahdollisesta asetelmasta. Ole Gunnar Solskärin ihmemies-ajat ovat ohi (United hävinnyt seitsemästä viime pelistään viisi), joukkueella on alla Mestarien liigan ottelurasitusta tiistailta ja ensi viikolla kurkkii jo huima derby Manchester Cityä vastaan.

Näistä kuuluu nipussa laskea ihan reilu vähennys Unitedille tähän jo muutenkin vaikeaan vieraspeliin.

Ottelun parhaat pitkävetovalinnat löytyvät ilman muuta yllätysten puolelta ja ovat Evertonin suora voitto (kohde 3580, kerroin 3,10) sekä Everton maali puhtaana (kohde 3642, kerroin 4,00).

Peli alkaa kello 15.30.

Päivän paras vetovihje

Sunnuntain paras pitkävetohaku löytyy La Ligan päiväpelistä Levante–Espanyol. Levante on sarjan runsasmaalisin joukkue yli/alle 2,5 maalin linjalla mitattuna. 66 prosenttia sen kaikista peleistä on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen. Kotiotteluiden osalta lukema on 73 prosenttia (11/15).

Kun Espanyolkaan ei enää ole aivan niin vähämaalinen, kuin sen maine on, voi tästä ottelusta odotella perustellusti jopa maalijuhlia.

Näiden joukkueiden kauden avauskohtaaminen Barcelonassa päättyi "vain" 1–0, mutta tuossakin pelissä maaliodottamaa kertyi lähes kolmen maalin verran (1,7-1,2). Levanten kotona tähän peliin löytyy vieläkin enemmän potentiaalia runsasmaalisuudelle.

Ihan riville asti overin 1,55 (kohde 3218) ei pääse, mutta on varmuudella kohteen paras pelivalinta.

Ottelu alkaa kello 13.00.

Päivän pelit: Ei pelejä

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 36/73, palautusprosentti 89 %

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos