Setälän neljän maalin rupeama upotti KaDyn jatko-ottelussa - Urheilu - Satakunnan Kansa

MuSan futsal-naiset pelasivat poikkeuksellisessa salissa – Setälän neljän maalin rupeama upotti KaDyn jatko-ottelussa

Elina Setälä paukutti peräti neljä maalia KaDyn verkkoon. Arkistokuva.

2.12.2019 14:32

Sampolassa, Itätuulen koulussa pelattu naisten futsal-liigaottelu ratkesi jatkoajalla kotijoukkue Musan Salaman hyväksi maalein 5–2.

Vierailija KaDy aloitti ottelun ryminällä ja siirtyi avausjaksolla kahden maalin johtoon ennen kuin porilaisjoukkue heräsi. Helpottava kavennusosuma syntyi ajassa 16.66, kun Anni-Elina Luotonen pelasi kulman taaksepäin Netta Hannulalle, joka siirsi ykkösellä viereensä Elina Setälälle. Hän laukoi pallon takakulmaan ja kavensi eron yhteen maaliin.

Toiselle jaksolle MuSaFutsal nosti entistä enemmän prässiä ja KaDy oli suurissa vaikeuksissa. Jakso ehti pyörähtää jo toiselle puoliskolleen ennen kuin tasoitusosuma syntyi. Luotonen tarjoili Setälälle, joka ei paikastaan erehtynyt ja peli oli tasan.

Voittajaa lähdettiin hakemaan jatko-ottelusta. Siinä vieraiden puhti oli poissa ja MuSa ratkaisi ottelun reilussa parissa minuutissa iskien kolme maalia. Ensin Mira Laurilan syötöstä Setälä viimeisteli hattutemppunsa ajassa 41.27. Yhdeksän sekuntia myöhemmin Hannulan esityöstä Laurila niittasi eron jo kahteen osumaan. Vajaa puoli minuuttia tästä, niin Setälän päivän neljäs osuma sinetöi kotivoiton lukemin 5–2.

Joukkueiden parhaina palkittiin Elina Setälä ja Aada Vähäkangas (KaDy).

MuSan ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna ACE:n vieraana. Viikonlopun evakkoretkeltään porilaisjoukkue palataan urheilutaloon, jossa se pelaa seuraavan kerran sunnuntaina 15. joulukuuta. Vastaan asettuu tuolloin FC Sport. Syyskierroksen päättävä ottelu alkaa kello 15.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut