Valko-Venäjällä sarjakärki ja jumbo vastakkain - Urheilu - Satakunnan Kansa

Valko-Venäjällä sarjakärki ja jumbo vastakkain – yllätystä ilmassa?

26.4.2020 9:00

Sunnuntain pelipoiminta löytyy Valko-Venäjän jalkapalloliigasta.

Päivän kiinnostavin peli

Sunnuntain mielenkiintoisin peli löytyy Valko-Venäjän jalkapallosarjasta. SFK Slutsk–Belshyna-ottelussa ovat vastakkain sarjataulukon ykkönen ja viimeinen. Sarjaa on pelattu viisi kierrosta, eikä taulukko vielä kerro täyttä totuutta joukkueiden voimasuhteista.

Belshyna on sarjanousija, joka voitti viime kaudella maan kakkostason sarjan saldolla 21–5–2, maalit 74–22. Slutsk puolestaan rimpuili viime kaudella pääsarjassa kuiville putoamistaistelusta vastaan päätöskierroksen voittoputkellaan panoksetta pelanneita joukkueita vastaan. Periaatteessa joukkueiden tasoero ei olekaan missään nimessä niin suuri kuin sarjataulukosta voisi tällä hetkellä päätellä.

Slutsk on lisäksi ollut alkukauden otteluissaan onnekas. Esimerkiksi viimeksi se voitti vieraissa Soligorskin 2–1, vaikka hävisi ottelun kaikki muut tilastot. Esimerkiksi maalipaikat menivät tuossa pelissä Soligorskille 24–8. Ei Belshynaa voi alkukauden otteluiden perusteella varsinaisesti epäonnisena pitää, mutta uskon joukkueen kykyjen riittävän kauden mittaa nähtyä parempaankin. Ottelu alkaa kello 14.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti Veikkaus asettaa SFK Slutsk–Belshyna-ottelussa kotijoukkueen maailman matalimpaan (vihjeen kirjoitushetkellä ainakin) kertoimeen (1,65, kohteessa 426). Vaikka Belshyna ei sinänsä mitään erikoista olekaan alkukauden otteluissaan esittänyt, kuuluu tässä ottelussa vetoja katsella ehdottomasti altavastaajan venymisen kantilta.

Belshynan tasoitusvetokerroin 1,95 kohteessa 430 on rajatapaus arviollani 50 prosenttia.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 20/31/122%

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?