Gävlen raveihin suomalaistärppejä: In Royalty Boko maistuu T64-pelissä ja Immersive Workout sekä BWT Echo Pitkävedossa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Gävlen raveihin suomalaistärppejä: In Royalty Boko maistuu T64-pelissä, Immersive Workout ja BWT Echo Pitkävedossa

23.4.2020 17:36

Torstain pelinostot löytyvät Gävlen raveista.

Päivän kiinnostavin peli

Torstain Gävlen T64-ravit ovat suomalaisittain erittäin mielenkiintoiset. Peräti neljä suomalaisvalmennuksessa olevaa hevosta nousee avainrooleihin peleissä.

Huomionarvoisia ovat ainakin neljännen kohteen Immersive Workout, viidennen lähdön In Royalty Boko, seitsemännen lähdön Ecco Qui sekä yhdeksännen lähdön BWT Echo. Näistä kaksi jälkimmäistä tulee Katja Melkon valmennustallista ja kaksi ensimmäistä Mika Forssin käsistä.

Ecco Qui on T64-pelin suurin suosikki – eikä toki aiheetta. Ruuna on kisannut urallaan kolme kertaa, voittanut kaksi ja ollut kerran toinen.

Nyt juostava pitkä matka sopii vahvalle menijälle oikein hyvin.

Ykkösradalta Jorma Kontion ohjastuksessa Ecco Quin voi hyvin olettaa hallitsevan lähdön jokaista metriä. Pelillistä etua Ecco Quista ei sinänsä saa, sillä sitä on pelattu ainakin vihjeen laadintahetkellä T64-peliin todella paljon (lähes 70-prosenttisesti).

Hyvin todennäköisenä voittajana en itse kuitenkaan Ecco Quita nyt silti varmistelisi – se on ihan kelpo varma.

Enemmän pelillistä etua näen kuitenkin T64-pelissä In Royalty Bokossa.

Avausstartissaan Forssilta Färjestadissa In Royalty Boko haparoi lähdössä ja jäi lopulta aivan voimissaan pussiinkin. Viimeksi Rättvikissä In Royalty Boko kiri tuulispäänä hyvin toiseksi.

Nyt tammalta otetaan toisen kerran urallaan kaikki kengät pois ja panostus on selvästi kohdillaan tähän kisaan. Hyvältä lähtöpaikaltaan pidän luokaltaan lähdön parhaana hevosena In Royalty Bokon voitonmahdollisuuksia nyt todella suurina.

Vihjeen kirjoitushetkellä In Royalty Bokoa on pelattu 40-prosenttisesti. Oma arvioni sille on selvästi päälle 50 prosenttia. In Royalty Boko on mainio alipelattu varma T64-peliin.

Päätöskohteen BWT Echolla on niin ikään ruotsalaispelaajien näkemystä (T64-peliprosentit noin 10) suuremmat mahdollisuudet yllätykseen. BWT Echon luokka riittää hyvin ja siitä kannattaa huomioida, että ori on nousuvireinen saatuaan talvitaukonsa jälkeen alle kaksi starttia.

T64-peli menee kiinni kello 20.30 ja lähdöt 20.30, 20.52, 21.36 ja 22.15.

Päivän paras vetovihje

Pitkävedon puolella In Royalty Boko (kohde 8354) on painettu niin matalaan (1,45) kertoimeen, että sieltä se ei peleihin maistu.

Suomalaishevosista lähinnä pelikelpoista pitkävedossa onkin ensimmäisen T64-kohteen Immersive Workout kertoimella 3,20 (kohde 8253). Oma arvioni sen voitolle takarivistäkin on parin poisjäännin myötä noin 30 prosenttia.

Myös Ecco Quin (kohde 8356) 1,70-kerroin on jonkin verran mielenkiintoinen, sillä se on markkinoiden korkein tarjolla oleva tarjous.

Pienen vihjeen uskallan antaa myös kohteessa 8358 8,70-kertoimeen saavalle BWT Echolle. Kyseessä on tosi hyvä hevonen tähän(kin) lähtöön.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 20/31/122%

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?