Nooralotta Neziri ei päässyt Timanttiliigassa jatkoon - Urheilu - Satakunnan Kansa

Nooralotta Neziri alitti Timanttiliigassa 13 sekunnin rajan – karsiutui kuitenkin loppukilpailusta

Nooralotta Neziri kilpaili lauantaina kovassa seurassa.

Nooralotta Nezirin vauhti ei riittänyt finaaliin asti.

20.7.2019 16:49

Pika-aituri Nooralotta Neziri kilpaili lauantaina kovassa seurassa, sillä suomalainen oli mukana Timanttiliigan Lontoon osakilpailussa. Suomalainen juoksi sadan metrin aitojen alkuerissä ajan 12,97.

– Juoksu tuntui hyvältä puoliväliin asti, mutta loppu ei nyt ollut sellaista liitoa kuin se joskus parhaimmillaan on, mutta ihan ookoo juoksu ja kroppa tuntui hyvältä. Finaalikin jäi vain sadasosien päähän, Neziri sanoi.

Finaalipaikka jäi kauas, sillä Neziri oli eränsä kahdeksas eli toiseksi viimeinen. Loppukilpailuun päästäkseen suomalaisen olisi pitänyt juosta vähintään 12,91.

Nezirin kauden paras tulos on 12,90. Hän juoksi kolme vuotta sitten uuden Suomen ennätyksen 12,81.

– Meillä on kotimaassa kova taso, ja Suomessa saa hyviä kisoja. On tärkeä päästä juoksemaan myös näitä kisoja, joissa ihan kaikki menevät kovaa ja juostaan rintamassa, Neziri sanoo.

Nezirin erän voitti Jamaikan Megan Tapper, joka pinkoi oman ennätyksensä 12,63. Toisen erän voitti niin ikään jamaikalainen Danielle Williams, joka juoksi hirmuajan sekä oman ennätyksenä 12,41.

Sadan metrin aitojen loppukilpailu juostaan lauantaina kello 17.29.

Seuraavan kerran Neziri kilpailee keskiviikkona Joensuun gp-kilpailussa, jossa hän kohtaa muut kotimaan kärkinimet Annimari Kortteen ja Reetta Hurskeen.

– Siinä juoksussa on sitten taas ekstralatausta, Neziri viittasi juoksijoiden keskinäiseen kilpailuun.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos