Turkmenistanin jalkapalloliiga palaa tauolta huomenna ja liittyy Valko-Venäjän seuraan – myös Tadžikistanissa ja Nicaraguassa pelataan jalkapalloa mutta ilman yleisöä - Urheilu - Satakunnan Kansa

Turkmenistanin jalkapalloliiga palaa tauolta huomenna ja liittyy Valko-Venäjän seuraan – myös Tadžikistanissa ja Nicaraguassa pelataan jalkapalloa mutta ilman yleisöä

Turkmenistanin jalkapalloliiga jatkuu sunnuntaina, ja pelit pelataan yleisön edessä.

Altyn Asyrin pelaajat palaavat tositoimiin.­

18.4.2020 17:37

Turkmenistanin jalkapalloliigan on määrä jatkua yleisön edessä pelattavilla otteluilla sunnuntaina, kun ohjelmassa on kuuden viime kauden mestarin Altyn Asyrin ja sarjakärki Kopetdag Asgabatin kohtaaminen.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Turkmenistanin Ýokary Liga on näin maailman toinen jalkapallon pääsarja, jota pelataan yleisön edessä. Urheilusarjat ovat olleet käynnissä myös Valko-Venäjällä koronaviruksesta huolimatta. Lisäksi Tadžikistanissa ja Nicaraguassa palloa potkitaan suljettujen ovien takana.

Turkmenistanin jalkapalloliitto keskeytti sarjan väliaikaisesti maaliskuun lopussa muttei kertonut päätökselle virallista syytä.

Vuonna 1991 Neuvostoliiton romahtamisen myötä itsenäistynyt Turkmenistan ei Maailman terveysjärjestön kirjanpidon mukaan ole raportoinut ainuttakaan koronavirustapausta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?