Arsenal jätti Mesut Özilin ja Sead Kolasinacin pois kokoonpanostaan, vedoten heinäkuun ryöstöyritykseen - Urheilu - Satakunnan Kansa

Hurja ryöstöyritys vaikuttaa yhä Valioliiga-tähtiin – Arsenal jätti pelaajakaksikkonsa pois liiga-avauksesta ”turvallisuustilanteeseen” vedoten

Mesut Özil ja Sead Kolasinac eivät pelaa Newcastlea vastaan seuransa kauden avausottelussa.

Mesut Özil (oikealla) ja Sead Kolasinac eivät pelaa Arsenalin kauden avauksessa.

9.8.2019 21:35

Valioliiga-seura Arsenal tiedottaa pelaajiensa Mesut Özilin ja Sead Kolasinacin jäävän pois pelaavasta kokoonpanosta, kun seura aloittaa kautensa Newcastlen vieraana. Syynä on Arsenalin mukaan edelleen aiempi ryöstöyritys Lontoossa, minkä kohteeksi kaksikko joutui heinäkuun lopussa.

Kaksi mopoilla liikkunutta ja veitsin varustautunutta roistoa yrittivät ryöstää Özilin autolla liikkuneen jalkapalloilijakaksikon. Autossa olivat mukana myös sekä Özilin että Kolasinacin vaimot. Kolasinac kävi tilanteessa roistojen kimppuun paljain nyrkein, kaksikon saadessa isoimman avun läheisen ravintolan työntekijöiltä.

Kolasinac ja Özil eivät pelanneet harjoitusottelussa Lyonia vastaan heti ryöstöyrityksen jälkeen, mutta olivat molemmat kokoonpanossa seuraavassa ottelussa Barcelonaa vastaan. Nyt kuitenkin Arsenal ja manageri Unai Emery ovat päättäneet jättää kaksikon kotiin.

Arsenal kutsuu perjantaisessa tiedotteessaan pelaajien turvallisuustilannetta edelleen haastavaksi.

– Olemme tehneet kyseisen päätöksen yhdessä pelaajien ja heidän edustajiensa kanssa. Haluamme toivottaa pelaajamme mahdollisimman pian takaisin pelaavaan kokoonpanoomme, tiedotteessa kerrotaan.

Kolasinac päivitti myöhemmin hyökkäystapauksen jälkeen Twitter-tililleen kuvan yhdessä Özilin kanssa. Kuvateksti oli ytimekäs:

– Uskon, että olemme kunnossa.

Brittilehti Guardianin mukaan seura tarjosi parivaljakolle psykologista apua. Poliisi tutkii yhä ryöstöyritystä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos