Råger palasi voittokantaan Porissa: ”Ori alkaa olla siinä kunnossa, missä se oli parhaimmillaan ennen sairastaukoa” - Urheilu - Satakunnan Kansa

Råger palasi voittokantaan Porissa: ”Ori alkaa olla siinä kunnossa, missä se oli parhaimmillaan ennen sairastaukoa”

Råger kiri varmaan voittoon Porin torstai-illassa.

16.7.2020 20:36

Toto65:n avauskohteessa nähtiin hieno kaksinkamppailu kahden kotiradan ravurin Rågerin ja Aurottaren kesken.

Taisto päättyi Esa Holopaisen ohjastaman ja Jouni Miettisen valmentaman 8-vuotiaan Rågerin niukkaan voittoon hienolla pitkän matkan volttiajalla 1.25,8/2600 metriä.

Seinäjoen kuningatarkisaan oivan näytön antanut Tuomo Ojanperän ohjastama ja sastamalalaisen Matti Koskisen omistama-valmentama 10-vuotias Aurotar kellotti takamatkalta kilometriajan 1.25,2/2620 metriä.

Kolmas oli porilaisen Jouni Riikosen ohajstama Huvin Viku. Näin kotiradalle saatiin kolmoisvoitto.

Voitto oli Rågerille vuoden ensimmäinen ja uran yhdestoista. Edellisen kerran se kaartoi voittajaesittelyyn vuosi sitten Porissa.

– Oli hieno kilpailu, jossa joutui spurttaamaan monta kertaa. Saatiin lopulta hyvä juoksu johtavan takana, mistä Råger kiri varmaan voittoon. Ori alkaa olla siinä kunnossa, missä se oli parhaimmillaan ennen sairastaukoa. Parasta siinä on se, että menee kaikki matkat, Holopainen kiitteli ajokkiaan.

Hieno kaksinkamppailu

Toto65:n kakkoskohteessa käytiin hieno kaksinkamppailu voitosta suosikki Beach Girlin ja pikku yllättäjä BWT Ellospankin kesken.

Voittoon 10-aikaisessa lopetuksessa kiri Ari Moilasen ohjastama 4-vuotias BWT Ellospank. Voittoaika oli 1.12,8a/1600 metriä, jolla ruunan ennätys parani peräti 3,2 sekunnilla.

Lähtö oli todellista vauhdin hurmaa, sillä kaikki osanottajat paransivat roimasti ennätystään. Samalla saatiin kymmenen uutta haamumaileria (kilometriaika 1.14,6).

Moilaselle illan toisen voiton toi Toto65:n kolmannessa kohteessa Pekka Korven valmentama Loveya Fashion.

Ravien alku oli Juho Ihamuotilan valmennettavien juhlaa. Nuoren hämeenlinnalaisen valmennettavat tekivät sataprosenttista työtä voittaen toisen ja kolmannen lähdön.

Toisessa lähdössä voittoon kiri Hannu Torvisen ohjastama Adorable Princess, ja kolmannessa tallipäällikkö tyylitteli ylivoimaisen voiton Wishing Dreamsin kärryillä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut