Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga jäävät tauolle - Urheilu - Satakunnan Kansa

Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga jäävät tauolle – Uefa ei jatka seurakisojaan toistaiseksi

Uefa päätyi täysin odotettuun ratkaisuun.

Pallo ei pyöri ainakaan hetkeen Uefan alaisissa seurakisoissa.

13.3.2020 13:18

Jo etukäteen oli selvää, ettei ensi viikolle merkittyjä Mestarien liigan neljännesvälierien ratkaisuosia Juventus–Lyon ja Manchester City–Real Madrid tultaisi pelaamaan aikataulun mukaan.

Sekä Juventus että Real Madrid ovat joutuneet karanteeniin, koska molemmissa organisaatioissa on todettu koronavirustapaus.

Eurooppa-liigassa sekä Interin että AS Roman ottelut jäivät viime torstailta pelaamatta. Inter pelaa kotiottelunsa Euroopan pahiten kärsineellä alueella Pohjois-Italian Lombardiassa.

Perjantaina Euroopan futisliitto Uefa päätyi vääjäämättömään ratkaisuun: sekä Mestarien liiga että Eurooppa-liiga jäävät tauolle, jonka pituudesta Uefa ei osannut sanoa mitään.

Lehtitietojen mukaan kattojärjestö miettii mahdollisuutta ratkaista jäljellä olevat kierrokset koti- ja vierasottelun yhteistuloksen sijaan yhdellä, puolueettomalla kentällä, pelattavalla matsilla.

Sen sijaan päätös ensi kesän jalkapallon EM-lopputurnauksesta odotuttaa yhä itseään. Uefa on kutsunut jäsenliittojen edustajat tiistaiseen puhelinkokoukseen, jossa sen odotetaan kertovan ratkaisustaan.

Kansallisista liigoista Espanjan La Liga, Italian Serie A, Ranskan Le Ligue, Hollanin Eredivisie, Portugalin Primeira Liga sekä Yhdysvaltojen MLS-liiga ovat jo keskeyttäneet sarjaohjelmansa. Englannin Valioliigan päätöstä odotetaan perjantai-iltapäivänä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos