Chelsean valinnut maalitykki Werner ylisti Lampardin valmennusta - Urheilu - Satakunnan Kansa

Chelsean valinnut maalitykki Timo Werner ylisti Frank Lampardin valmennusta

Viime kaudella 34 maalia iskenyt saksalainen on Chelsean kärkihankintoja.

Timo Werner pelasi päättyneellä kaudella saksalaisseura RB Leipzigissa.

28.7.2020 21:22 | Päivitetty 28.7.2020 21:23

Lontoo

Jalkapallon suurseura Chelseaan siirtynyt saksalaishyökkääjä Timo Werner paljasti, että suurin syy uuteen seuravalintaan oli lontoolaisseuran päävalmentaja ja pelaajalegenda Frank Lampard.

– Hänen valmennuksensa oli keskeinen seikka. Juttelimme paljon pelisysteemistä. Siitä, miten hän haluaa joukkueen ja minun pelaavan, ja miten systeemi sopii minulle, Werner kertoi Chelsean verkkosivuilla.

– Hän on loistava tyyppi. Hän ei ainoastaan kertonut minulle, mitä haluaa minulta pelaajana, vaan hän haluaa auttaa minua myös ihmisenä.

Lampard edusti pelaajana Chelseaa yli 600 ottelussa, ja viime vuonna hänet nimettiin seuran päävalmentajaksi. Joukkue sijoittui Valioliigan neljänneksi Lampardin ensimmäisellä valmentajakaudella.

Werner, 24, siirtyi Chelseaan Saksan Bundesliigan RB Leipzigistä, jossa hän mätti viime kaudella yhteensä 34 maalia.

–  Haluan olla osana joukkueen uutta aikakautta, joten yritän antaa kaikkeni täällä.

Wernerin lisäksi Chelsean ensi kauden vahvistuksiin lukeutuu marokkolaishyökkääjä Hakim Ziyech, joka ihastutti viime kausina Ajaxissa. Seura on ollut vahvasti myös Bundesliiga-joukkue Leverkusenissa säväyttäneen nuoren Kai Havertzin perässä.

Chelsea pelaa elokuussa vielä Mestarien liigan pudotuspelejä, mutta Werner ei voi kilpailuun tällä kaudella enää osallistua. Chelsean jatkopaikka Mestarien liigassa on epätodennäköinen, sillä joukkue joutuu neljännesvälierän toiseen osaotteluun Bayern Münchenia vastaan 0–3-tappioasemasta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: