Päivän vetovihje - Urheilu - Satakunnan Kansa

SJK:lla erikoinen putki HJK:ta vastaan – maalikammo kestänyt jo kahdeksan peliä peräkkäin

SJK on usein joutunut marssimaan kentältä pois HJK:ta vastaan pelatun pelin jälkeen pää allapäin.

18.4.2019 11:45

Veikkausliigan kärkikamppailussa SJK yrittää tänään päästä eroon HJK-kammostaan.

Päivän kiinnostavin peli

SJK–HJK-ottelun kiinnostavin yksityiskohta löytyy joukkueiden viimeaikaisten kohtaamisten historiasta. Vaikka historiantilastoilla ei olekaan juuri mitään merkitystä tulevan ottelun todennäköisyyksiin, kannattaa miettiä, kärsiikö SJK jonkinasteisesta HJK-kammosta?

HJK on pystynyt pitämään SJK:n keskinäisissä kohtaamisissa (kaikki ottelut huomioiden) maaleitta kahdeksassa viime pelissä (720 minuuttia) putkeen.

Tämän kauden SJK on aloittanut ennakko-odotuksiin nähden tuloksellisesti hyvin. Pelillisesti joukkue ei kuitenkaan ihan ole ollut puhtaan saldonsa veroinen. Avauspelissä HIFK ei ollut välttämättä riittävä mittari ja toisessa pelissä FC Inter kärsi SJK:ta enemmän heikoista kenttäolosuhteista.

Myös HJK on ollut kauden alkuun vireessä, ja vaikka senkin saldossa on hieman hyvää peliesityksiin nähden, kuuluu sitä tässä ottelussa pitää luokallaan vieraissakin selvänä suosikkina.

Vedonlyönnillisesti parhaita pelivalintoja ovat joko HJK:n voitto (kohde 3982, kerroin 1,73) tai HJK maali puhtaana (kohde 2628, kerroin 1,98). Ottelu alkaa kello 18.30.

Päivän paras vetovihje

Päivän paras pitkävetohaku on kohteen 3998 Valencia (keroin 1,65).

Kyseessä on Eurooppa liigan puolivälierien toinen osa-ottelu Villarrealia vastaan. Tässä avausosan Valencian 3–1-vierasvoitto tarkoittaa sitä, että Villarreal on pakotettu ainakin jossain vaiheessa avaamaan peliään ja panostamaan hyökkäykseen.

Valencia on koko kauden ollut vaikeuksissa joukkueita vastaan, jotka makaavat alhaalla ja keskittyvät "vain puolustamiseen". Nyt pelin luonne on Valenciaa suosiva. Luokaltaan Valencia on Villarrealia vahvempi.

La Ligassa Valencia voitti vastaavan kotipelinsä tammikuun lopussa 3–0. Tarjottu kerroin on näennäisestä pienuudestaan huolimatta nyt ainakin rajatapaus. Peli alkaa kello 22.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 36/73, palautusprosentti 89.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: