Westcoast Victoria yllätysvoittoon Kokemäen perinteisellä maililla – nakkilalaisruuna Victor Quo Vadis tuli toiseksi - Urheilu - Satakunnan Kansa

Westcoast Victoria yllätysvoittoon Kokemäen perinteisellä maililla – nakkilalaisruuna Victor Quo Vadis tuli toiseksi

Voitto oli Westcoast Victorialle vuoden ensimmäinen ja uran kahdeksas.

10-vuotias nakkilalaisruuna Victor Quo Vadis haki vuoden avausvoittoa Kokemäen juhannusravien avoimessa mailin ryhmäajossa, mutta tuli toiseksi.

22.6.2019 19:39 | Päivitetty 22.6.2019 19:39

Kokemäki

Kokemäen juhannusravien perinteisen mailin ryhmäajon voitti Jere Kiveisen ohjastama Wetscoast Victoria. 6-vuotiaan uusikaupunkilaistamman voitto oli yllätys voittajakertoimen oltua 17,20.

Olli Lähtisen valmentama tamma pääsi johtopaikalle ensimmäisessä kaarteessa, minkä jälkeen lähdön parhaasta ravurista ei jäänyt epäselvyyttä.

Avauspuolikas taittui 12- ja kierros 13-vauhtia. 13-aikaisessa lopetuksessa Westcoast Victoria piti varmaan 4 000 euron arvoiseen voittoon kilometriajalla 1.13,0a/1609 metriä.

Johtavan takana liftannut 10-vuotias nakkilalaisruuna Victor Quo Vadis oli toinen o,2 sekuntia voittajalle hävinneenä.

Voitto oli Westcoast Victorialle vuoden ensimmäinen ja uran kahdeksas. Edellisen kerran tamma voitti marraskuussa Turussa.

– Taktiikka oli etukäteen selvä, että yritetään keulajuoksua. Hieman tamma hapuili, kun päästiin kärkeen, minkä jälkeen voiton suhteen ei ollut mitään vaikeuksia. On todella hienoa voittaa Kokemäen juhannuspäivän perinteinen maili, Kiveinen totesi voittajahaastattelussa.

Westcoast Victorian voitto ei ollut ainoa Kiveiselle, sillä hän ohjasti voiton myös Wetcoast Victorian pikkuveljellä (samasta emästä) Westcoast Skipperillä.

Kun Kiveisen voittoajokkien lisäksi Toto4-voittajia olivat kakkossuosikit Seppo Markkulan Celebrity ja Joni-Petteri Irrin Joivaus, pääsi oikealla rivillä 48 euron lunastukseen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos