MuSan viime kauden tehokkain pelaaja Netta Hannula jatkaa joukkueessa – ”Jännä nähdä, mitä terve Netta saa aikaiseksi” - Urheilu - Satakunnan Kansa

MuSan viime kauden tehokkain pelaaja Netta Hannula jatkaa joukkueessa – ”Jännä nähdä, mitä terve Netta saa aikaiseksi”

Netta Hannula jatkaa MuSassa ainakin ensi kauden ajan.

Netta Hannula toivoo MuSan tiedotteessa, että porilaisyleisö löytäisi tiensä Naisten Futsal-liigan peleihin.

14.8.2020 17:18

Pori

Tehokkaan viime kauden pelannut Netta Hannula nähdään myös ensi kaudella Naisten Futsal-liigassa MuSan riveissä. MuSa tiedotti Hannulan jatkosopimuksesta tänään.

Hannula, joka voitti MuSan viime kauden pistepörssin tekemällä 17 ottelussa tehot 18+11=29, on joukkueensa historian toiseksi tehokkain pelaaja kautta aikojen.

MuSalla kulki viime kaudella lujaa, kunnes koronavirusepidemia pysäytti myös Naisten Futsal-liigan pelit.

– Kerrankin meni todella hyvin, ja sitten kävi näin. Syöhän se aika paljon tällä hetkellä. Itsekin pelasin rikkinäisellä jalalla, joten on vähän olo, että turhaan kärvistelin, Hannula sanoi Satakunnan Kansalle maaliskuussa.

MuSan tiedotteessa kerrotaan, että Hannulan kesä alkoi kuntoutumisella. Nyt jalat ovat kunnossa ja harjoittelu käynnistynyt täysillä.

– Jännä nähdä, mitä terve Netta saa aikaiseksi. Se voi olla vastustajien kannalta ikävää, valmentaja Juha Helander sanoo MuSan tiedotteessa.

Kaikkiaan Hannula on pelannut Naisten Futsal-liigassa 95 ottelua, joissa hän on iskenyt tehot 76+62=138.

Hannulan lisäksi MuSa on jo julkaissut tehneensä pelaajasopimukset Milla Ljungmanin, Elina Setälän ja Alina Virtalan kanssa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: