Jukureissa 17 uutta koronatartuntaa - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jukureissa 17 uutta koronatartuntaa – koko liigajoukkue asetettiin karanteeniin

Kuvituskuva.

8.9.2020 16:23 | Päivitetty 8.9.2020 16:35

Jääkiekkoseura Jukureissa on todettu tähän mennessä 20 koronatartuntaa, mikkeliläisseura tiedotti tiistaina. Jukurit kertoi maanantaina, että kolmella sen alle 20-vuotiaiden miesten joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta.

Maanantai-illan jälkeen alle 20-vuotiaiden joukkueessa ja liigajoukkueessa on todettu yhteensä uutta 17 tartuntaa. Kaikki sairastuneet oireiset ovat tällä hetkellä kotihoidossa. Osa tartunnan saaneista on oireettomia.

Tartunnan saaneet altistivat maanantaina koko Jukurien liigajoukkueen, joka asetettiin tiistaina 14 vuorokauden karanteeniin. Joukkueeseen kuuluvat kaikki pelaajat, huoltohenkilöstö, valmentajat ja joukkueenjohto.

Lisäksi karanteeniin on asetettu muutamia Jukurien juniorijoukkueiden valmentajia, jotka ovat olleet yhteisessä koulutustilaisuudessa yhden, tuolloin vielä oireettoman tartunnan saaneen kanssa.

Jukurien alle 20-vuotiaiden joukkue asetettiin karanteeniin maanantain tartuntojen vuoksi. Jukurien nuorten SM-liigan kotiottelut on peruttu tältä viikolta. Liigajoukkueen harjoitusottelu KooKoota vastaan torstaina 17. syyskuuta on peruttu.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut