Mikael Granlund kaupattiin Nashvilleen - Urheilu - Satakunnan Kansa

Mikael Granlund kaupattiin Nashvilleen!

26-vuotias suomalaishyökkääjä Mikael Granlund vaihtaa seuraa NHL:ssä.

25.2.2019 22:11

Siirtotakarajan viime hetkillä odotettu ja spekuloitu viimein paukahti. Minnesota Wildin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund kaupattiin Nashville Predatorsiin. Vaihdossa Granlundiin Wild saa Nashvillesta 22-vuotiaan sveitsiläislaiturin Kevin Fialan.

Pohjoisamerikkalaisten toimittajien Michael Russon ja Bob McKenzien tietojen mukaan kyseessä on suora vaihtokauppa seurojen välillä, joten kumpikaan ei luovu muista pelaajista tai tulevista varausvuorosta kaupan yhteydessä.

Verkkosivusto The Athleticin toimittaja Russo kirjoitti Granlundin olevan kaupan ja Nashvillen olevan erittäin kiinnostunut suomalaisesta.

Erinomaisena pelinrakentajana tunnettu Granlund, 26, on tällä kaudella 63 ottelussa kerännyt tehot 15+34=49. Granlundin keskipalkka on 5,75 miljoonaa dollaria. Hänen sopimuksensa on voimassa ensi kauden loppuun saakka.

Kesällä 2020 Granlundista on tulossa rajoittamaton vapaa agentti, jolloin hän saa valita seuransa vapaasti, jos hän ei solmi sitä ennen jatkoa Predatorsin kanssa.

Fiala on puolestaan summannut 32 tehopistettä 64 ottelussa Nashvillessa tällä kaudella. Tulokassopimuksensa viimeistä kautta pelaavasta tulee kesällä rajoitettu vapaa agentti, joten Wild sorvannee hänelle kauden jälkeen jatkosopimuksen.

Russon mukaan Granlund ei halunnut joutua kaupatuksi. Suomalaisen tilannetta mutkistaa se, että hänen kihlattunsa Emmi Kainulainen on viimeisillään raskaana. Pari odottaa esikoisensa syntyvän Russon mukaan ”minä päivänä hyvänsä”.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: