Jalkapallon Ykkönen venyy marraskuulle – sarja pelataan loppuun - Urheilu - Satakunnan Kansa

Jalkapallon Ykkönen venyy marraskuulle – sarja pelataan loppuun

Juho Heikkinen, Juuso Aalto, Fareed Sadat ja John Frederiksen muodostivat tehokkaan kvartetin MuSan hyökkäyspäässä. Sadat siirtyi kesken kauden AC Ouluun. Frederiksen poistui Suomesta sunnuntaina.­

29.10. 22:14

Palloliiton hallitus vahvisti torstai-iltana, että jalkapallon Ykkösen viimeinen kierros pelataan otteluohjelman mukaisesti lauantaina. Samalla hallitus päätti, että koronatapausten takia siirretyt ottelut pelataan marraskuun ensimmäisellä viikolla.

VPS–KTP on ohjelmassa ensi viikon keskiviikkona ja AC Oulu–MP sekä Jaro–KTP ensi viikon sunnuntaina.

Päätös tarkoittaa, että Ykkönen saataisiin pelattua kokonaisuudessaan loppuun.

Otteluita ei enää tämän jälkeen siirretä. Mikäli vielä tulee koronasta johtuvia ottelusiirtotarpeita, sarja päätetään ja sarjasijoitukset lasketaan suhteellistein pisteiden perusteella. Laskennan perusteena on kunkin joukkueen päättämishetkellä pelaamat ottelut.

MuSa kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan Jaron. Toisin kuin edellinen kotiottelu, tällä kertaa MuSa pääsee pelaamaan taas Porin stadionille. Ottelu alkaa lauantaina kello 16.

MuSa on sarjassa kuudentena 31 pisteellään, mutta sijoitus keskikastissa voi vielä elää.

Jarolla on paljon panosta Porin-vierailulla. Joukkue on kolmantena 41 pisteellä. Karsijan paikalla oleva KTP on tasapisteissä pietarsaarelaisten kanssa, ja suorassa nousussa kiinni olevalla AC Oululla on 44 pistettä. Oulu ja Jaro ovat pelanneet 20 ottelua, KTP 19.

Sarjan tyvipäässä AC Kajaani ja Gnistan kamppailevat vielä siitä, kumpi on kolmas putoaja. Varmuudella sarjasta lähtevät SJK Akatemia ja MyPa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?