Jääkiekko

Armia ja Joensuu liittyivät nimekkääseen kokoonpanoon – Montrealin porilaistähdet nähdään ensi kertaa yhdessä Isomäki-areenan jäällä

Jukka Ritola / Aamulehti
Armia ja Joensuu liittyivät nimekkääseen kokoonpanoon – Montrealin porilaistähdet nähdään ensi kertaa yhdessä Isomäki-areenan jäällä

Winnipegistä Montrealiin siirtyvä Joel Armia nähdään ensi viikolla Isomäki-areenan jäällä.

Harri Laiho

Joel Armiaa ei ole nähty suomalaisissa kiekkopeleissä sitten kevään 2013 mestaruuden.

Tauon piti päättyä marraskuussa, kun Winnipeg Jets pelaa kaksi ottelua Helsingissä. Armia myytiin kuitenkin Montrealiin, joten niissäkään peleissä porilaista ei nähdä.

Harvinainen ilmestys on kuitenkin nähtävillä ensi viikolla Isomäki-areenassa. Armia ja Jokerien KHL-hyökkääjä Jesse Joensuu ovat varmistaneet liittyvänsä ennestään nimekkääseen ryhmään, kun Porissa järjestetään Icehearts ry:n toimintaa tukeva hyväntekeväisyysottelu.

Samalla tulevat joukkuekaverit Armia ja Jesperi Kotkaniemi pääsevät samaan aikaan kaukaloon.

Kiekkotähdistä ottelussa nähdään myös NY Islandersiin siirtyvä Leo Komarov sekä entiset ässäkapteenit Veli-Pekka Ketola, Jari Korpisalo ja Ville Uusitalo. Mukana viilettää myös viihdemaailmasta tuttuja nimiä, kuten Jaakko Saariluoma ja Arto Nyberg.

Hyväntekeväisyysottelu pelataan Isomäki-areenassa ensi keskiviikkona kello 15.30.

Hyväntekeväisyysottelun kokoonpano tällä hetkellä:

Petteri Ahomaa, Arto Nyberg, Pentti Kotkaniemi, Mikael Kotkaniemi, Jesperi Kotkaniemi, Kasperi Kotkaniemi, Timo Kojo, Tuomo Ruutu, Petteri Paavola, Veli-Pekka Ketola, Kari Mononen, Jaakko Saariluoma, Tomi Rissanen, Ville Turkka, Juuso Riksman, Eetu Koivistoinen, Tero Lehterä, Petri Varis, Sari Marjamäki, Ville Uusitalo, Ronny Roslöf, Leo Komarov, Sami Saikkonen, Teemu Vartiamäki, Jouni Kaivola, Jari Korpisalo, Ari Kaperi, Jari Koskinen, Mika Lehto, Risto Artjoki, Taneli Lahti, Jani Söderling, Joel Armia, Jesse Joensuu.

Valmentaja: Lauri Marjamäki

GM: Tommi Koivistoinen


Kommentit (3)

  • Kalle

    Muutama Kotkaniemi liikaa kentällä

  • Look a like

    Onko Sami Saikkonen Timon veli?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio