Tunnetko Porin kerrostalot? Testaa tietosi Porilaine-lehden visassa! - Testit - Satakunnan Kansa

Miten hyvin tunnet Porin kerrostaloja? Testaa sivistyksesi Porilaine-lehden uudessa visassa!

13.5.2020 11:58

Pori

Porilaine-lehden uudessa paikallisvisassa paneudutaan kaupungin aliarvostettuun rakennuskantaan, kerrostaloihin. Arkiset talot jäävät usein vaille huomiota, vaikka lopulta juuri ne määrittävät, miltä kaupunki näyttää.

Visassa esitellään liki 20 mielenkiintoista ja vähemmän mielenkiintoista kerrostaloa eri puolilta Poria. Jokaisen kuvan kohdalla on kyseiseen kerrostaloon liittyvä kysymys, ja Sinun tehtäväsi on vastata siihen oikein joko tiedon tai tuurin avulla.

Visa on rakennettu sellaiseksi, että vähäisemmälläkin Pori-sivistyksellä saa onnistumisen tunteita, mutta täysien pisteiden saavuttamiseksi on oltava todellinen Pori-tietäjä.

Löydät visan tämän tekstiosion alapuolelta. Ellei visa tule heti näkyviin, odottele hetki tai päivitä selainnäkymäsi. Pistetuloksen ja oikeat vastaukset löydät visan lopusta.

Jos haluat tehdä lisää Pori-aiheisia visoja, käy tutustumassa myös aiemmin julkaistuihin paikallisvisoihimme, kuten Porilaine kaupunginosavisa, Porilaine baarinovivisa, Wanha Pori -visa ja Porilaine kadunnimivisa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?