Antti Lehtinen kuoli sairauteen, joka jäi lääkäriltä huomaamatta – Lääkärin ylimielinen toiminta vetää vaimon hiljaiseksi: ”Aivan selkärangatonta”

Anja Lehtisen puoliso meni oireidensa takia ensimmäisen kerran lääkäriin maaliskuussa 2017. Lääkäri jätti jostakin syystä tutkimustulokset lukematta. Antti Lehtinen kuoli kolmen vuoden kuluttua ensimmäisestä lääkärikäynnistä.

Mikä on elämän tarkoitus? ”En tiedä. Mutta täällä minä olen. Ajattelen vain päivän kerrallaan.” Leski Anja Lehtinen harrastaa kalligrafiaa. Hän sanoo, että kalligrafiasta ei tule mitään, jos on voimakas tunne päällä.

Pirkkala

Anja Viitaniemi istui Antti Lehtisen edessä SKDL:n nuorisoliikkeen tapahtumassa Nokialla 1970-luvun lopulla. Antti tykästyi Anjan hymyyn, mutta Anja ei edes huomannut Anttia.

Seuraavaksi he tapasivat Saarensalmen mökkikylän kesäkauden päättäjäisissä Teiskossa 1979. Heidän työpaikkansa olivat lähekkäin, nykyisellä Turkkiradalla Pirkkalassa. Antti oli töissä metallivalimossa ja Anja Soundi-musiikkilehden latojana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut