Mikään ei maailmassa ole kallisarvoisempaa kuin oivallinen nainen

Tekstiviestipalstalla valitellaan, että MM-jääkiekkoa näytetään vallan väärällä televisiokanavalla.

Mikään ei maailmassa ole kallisarvoisempaa kuin oivallinen nainen, tekstareissa todetaan.

Mikään ei maailmassa ole kallisarvoisempaa kuin oivallinen nainen.

Olisiko nyt oikea aika sammuttaa katuvaloja kokonaan taajaman ulkopuolelta? Sytytellä sitten elokuun alussa?

Porin prikaatin uutiset (SK 19.5.). Herätys sidosryhmät! Ravintola-ala, majoitusala, lentokenttä, ottakaa kaikki hyöty lisääntyvästä toiminnasta.

Toivottavasti poliisi seuraa myös mopoautoja ja ns. traktorimönkijöitä myös Tuorsniemen suunnassa. Määrä lisääntynyt melkoisesti ja volyymit hukassa. Nykyaikana ei tunnu olevan oman järjen käyttöä ollenkaan. Ikävää kun aina täytyisi tehdä uusia lakipykäliä ja poliisin valvoa. Missä on valvonta laitteista, jotka eivät täytä määräyksiä äänen tason voimakkuudesta.

Taas kun kesä on saapunut niin Lattomeren keskustasta on tullut pikataival autoille ja moottoripyörille. Nopeusrajoitus 40 km/h. Hyvä jos 60 km/h riittää. Poliisi puskaan päiväksi kykkimään, niin saadaan vähintään 50 henkilöltä kortti pois ja sakkorahat valtiolle, ja tie turvalliseksi normikulkijalle.

Samoileminen luonnossa on hieno kokemus. Näin keväisin linnut laulaa, luonto vihertää puhtaan vihreänä, aurinko lämmittää, purot solisee, tuuli suhisee puissa. Mutta luontoelokuvissa joku järjetön tekijä tai ohjaaja tunkee joka paikkaan musiikkia, viulun vingutusta, pianon pimputusta, korvia vihlovaa mökyä. Minä en ole koskaan kuullut luonnossa moista mökää. Taiteellista vai? Ja pöh.

Mistä saa tietää, ketkä tekivät päätöksen nostaa tonttien vuokraa yli 7 prosenttia. Se on törkeää, vuokratonteista ei ole kaupungille muuta kuin tuloja, ei mitään menoja.

Toimittaja Mikko Elo osuin kolumnissaan naulan kantaan (SK 20.5.). Nyt voitaisiin jo tosiaankin alkaa elämään aikaa, jossa aikaisemmin vainotut, sorretut ja syrjityt ihmiset saavat olla rauhassa ja näkyvästi omia itsejään.

Kyllä on vaikea antaa palautetta Satasairaalan palveluista netissä. Jo toimipisteen haku valikosta uuvutti minut.

Aikooko Krista Kiuru hakea THL:n pääjohtajaksi, kun hän laajensi kelpoisuusvaatimuksia niin, että itsekin mahtuu raamien sisälle. Kiire ainakin oli, kun lain mukaan toimitusministeristö saa päättää vain kiireelliset asiat.

Kerätään porilaiset adressi hienon vanhan linja-autoaseman ottamisesta uudelleen käyttöön. Nimetään se sitten vaikka uudeksi Liikennekeskukseksi. Lähiliikenteen lähtöpaikat myös sinne. Nykyinen Matkakeskus ilman palveluja, säiden armoilla paikkana ihan pöljä.

Paula Kuuri niin totta kirjoitat. Minulta meni koko 90-luku siinä ihmisarvoa koetelleessa kurssi-työharjoittelurumbassa, kunnes löysin itse sääntöyhteiskunnan porsaanreiän, jonka kautta työllistyin 2000-luvun alussa. Kannattaisi päättäjien miettiä myös ratkaisuehdotuksiasi.

En olisi aikoinaan uskonut, että vielä tulee ikävä esimerkiksi Harri Holkeria. P. Orpon on turha puhua isänmaan edusta. Rikkaat ja suurpääoma ajavat edelle.

Jokirantaan sijoitetulla rahalla olisi asfaltoitu pitkä matka Porin katuja. Täysin älytöntä työtä koko rannan remontti.

Ihmetyttää kyllä, miten aurinkovoimalan alta saa kaataa satoja hehtaareja metsää, mutta maanviljelijä ei saa muutamalta aarilta kaataa, jos aikoisi rakentaa jotain. Luonnonsuojelijat sanokaan nyt ykkönen vai kakkonen. Luonnon monimuotoisuus vai hiilinielut? Puhdasta energiaa vai maisema? Hiilinielu vai metaanipumppu (soiden ojitusten tukkiminen)?

kyl mm-kiekko kisat on vääräl kanavalla, kun mainoksia tulee melkein enempi kuin peliä. Plus turhanpäivästä viisaitten miesten hölpötystä! Näyttäis ne erätauolla! Ylämummo

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut