Takaisinsoittojen puute puhuttaa: ”Jos tulisi vaikka pilasoitto terveysasemalta”

Tekstareissa valitetaan jälleen hyvinvointialueen ajanvarauksesta, mutta myös kehuja tulee.

Tekstareissa ehdotetaan, että Porin uusi oikeustalo siirrettäisiin Toejoen koulun yhteyteen.

Miksi viranomaisten, kuten terveyskeskusten soittaessa ihmisille takaisin, ei numeron sijasta näy selvää tekstiä kuka tai mikä taho soittaa? Kuten terveyskeskusten nimet tai jopa lääkärin nimi. Varmasti asia teknisesti toteutettavissa. Loisi turvallisuuden tunteen.

Tiistaina 17.5. tuli kuluneeks tasa kuukausi siit ko jäti takasi soittopyynnö Pori perusturvaa.

Nyt kun sote-poliitikkojen palkkoja nostetaan, niin 8 pv takaisin soittoa Itä-Porista odottanut potilas olisi iloinen, jos tulisi vaikka pilasoitto terveysasemalta.

SK:n juttu 16.6. laittomasta tilanteesta hyvinvointialueen ajanvarauksessa on käsittämätön, yleensä tietoon tulevat laittomuudet tutkii poliisi ja syyttäjä syyttää. Hohtarin ja Jaatisen vastaukset ovat luokkaa "Lavrov". Mitenkä kiireelliset voivat hoitua omalla terveysasemalla, kun sinne ei saa viikkoon yhteyttä.

Hyvinvointialueen yhteydenottoja mollataan lähes päivittäin tälläkin palstalla, mutta omaolo.fi toimii. Sitä kautta saan yhteyden oton olen saanut jo saman päivän aikana, joten siitä kiitos.

Soitin tiistaina Porin perusturvan ajanvaraukseen. Minulle soitettiin takaisinsoittojärjestelmän kautta parin tunnin päästä Länsi-Porin vastaanotolta. Ystävällinen hoitaja järjesti asiat, sain asiallista palvelua. Puhelinpalvelu on välttämätöntä, koska kaikilla ei ole mahdollisuutta tehdä esim. Omaolon oirearviointia. Kiitos siis Länsi-Porin vastaanotto.

Saako omalle tontille rakentaa kaksimetrisen piikkilanka-aidan? Loppuisi naapurien suurisuisten kakaroiden mansikkamaan pissausretket ja ilkivalta.

En ymmärrä, mihin tarvitaan sateenkaarimessua (SK 16.5.). Itse olen kokenut aina olevani kirkkoon tervetullut, eikä koskaan kukaan ole tullut kysymään, kun siellä kirkon penkissä istun olenko hetero, homo, transu tai mitä hyvänsä. Mielestäni sateenkaarimessu on turhaa asian alleviivaamista. Ei ihme, että soraääniä löytyy.

Tuli sangen selväksi (SK 16.5.)., kumpi on ev.lut. kirkolle tärkeämpi risti vai sateenkaarisifongit.

Joku ehdotti uudeksi oikeustaloksi purettavaksi suunniteltua Ruosniemen koulua. Vielä lähempänä keskustaa olisi Toejoen koulun vanhin osa, joka on suojeltu ja hyvin rempattu. Suht pienillä muutoksilla siellä pääsisi käräjöimään – olisi parkkipaikkojakin tarpeeksi. Aika reilusti tulisi säästöä.

Kyllä tuo uusi S-market Koivulassa on tosi hieno ja mukava henkilökunta, on oikein ilo käydä tässä kaupassa.

onhan nykyautossa rullavyöt, jotka mahdollistaa yläkropa kumartumise ja pään kääntymise. Älkää syyttäkö vahvoi A-tolppii, ne on pelastanu monia hirvikolareis ja ympäriajois. Onha nykyautois turvatekniikka, esimerkiks kolmipistevyöt, niskatuet ja kakspiirijarrut sekä nykyaikane katsastus.

Suomen tulli! Minulle on tulossa tullattava pieni lähetys EU:n ulkopuolelta. Tullaaminen ei netin kautta eri häiriöistä johtuen onnistu. Asiakaspalvelua ei esimerkiksi Porissa ole lukuunottamatta Mäntyluodon toimistoa, joka sekin oli tiistaisin klo 13 suljettu. Käsittämätöntä!

Toivotaan korjaavia toimenpiteitä Vähärauman ala-asteen länsipään liikennejärjestelyihin, jotta vältyttäisiin maanantain 15.5. klo 18 jälkeen valkoisen auton aiheuttamilta vaaratilanteilta.

Huolestunut taata

Päiväkodin kesäpäivystysaika lapsille.Vanhempien mielestä tarkoittaa lapsen oikeutta olla päiväkodissa koko heinäkuu hoidossa. Perheessä molemmat vanhemmat ovat kotona. Lomalla ei viitsitä olla omien pienten lasten kanssa, kun pitäisi antaa virikkeitä.

Raili

Isä sanoi teini-ikäiselle pojallensa: Meidän täytyisi varmaan vähän puhua seksiasioista. Poika vastasi: Joo, puhutaan vaan. Mitä sä haluut tietää.

Tämän tekstaripalstan vois lopettaa. On muodostunut propagandakanavaksi niille ikäpersuille, jotka eivät osaa somea käyttää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut