”Kauppojen alennusmyynnit tarjoaa kolme tuotetta kahden hinnalla – Suomen oikeuslaitos tarjoaa alennuksia tyyliin ”Tee kolme rikosta ja rankaisemme vain kahdesta”

Tässä päivän tekstarit, ollos hyvät!

Oi takaisinsoitto, mikset sä soita!

Torin Satakieli-lavan portaiden ”punainen matto” ja teksti ”Rakkaudel Porilaisil” tarttis surkeesti uutta maalia. Kiitos!

Olisiko jo Suomen hallituksen aika lopettaa näiden dosenttien, konsulttien ja ajatushautomoiden lobbauksen noudattaminen, ja ottaa maalaisjärki käyttöön. Olisi kumottava kallis ja toimimaton sote, taksilaki, koulu-uudistus, rikosten paljousalennus ja muut flopit. Talousmies

Tuomo Hurme kirjoitti asiallisesti. Ennen äänestin vihreitä, nyt en. Ydinvoimakannatus on outo arvomaailman muutos!

En voi kanssa olla puuttumatta postin touhuun. Ihan villiä meininkiä. Minäkin sain kirjeen, lähetetty 17.4. ja perillä 9.5. Siististi avattuna tuotiin laatikkoon, tavarat viety, vain lasku jäljellä. Kyllä posti kehtaa.

Monet asukasystävälliset kaupungit kyselevät asukkailtaan miten voisi viihtyvyyttä parantaa. Porin ei tarvitse järjestää kyselyä, tälläkin palstalla on jo useasti pyydetty Kalaholman matonpesupaikan kunnostamista. Ei muuta kun toimeksi.

Miksi ei edelleenkään Pohjois-Porin lääkärivastaanotosta kukaan vastaa eikä soita takaisin, hei haloo! Tehkää nyt jo jotakin. Ei voi jatkua näin.

Entä jos työyhteisön hienotunteisena itseään pitämä tyyppi onkin varsinainen jankkaava nillittäjä? Pitäiskö kokeilla, kestääkö kuulla totuuden itsestään?

Lavian virastotalon tilalle tulee uimahyppylaituri. Koska sillä kohtaa ei ole vettä, niin ei sitten ainakaan pää edellä.

Säästöjä haetaan. Opiskelijoiden asuntotuissa valtio saisi helposti miljoonien säästöt siirtämällä yliopisto-opetusta Helsingistä Poriin.

Maailmanhistoria on aukottomasti osoittanut sen, että uholla ja vihalla ei saavuteta mitään hyvää ja pysyvää. Perussuomalaiset haluavat rakentaa Suomea uhoten ja muukalaisia vihaten. Voisiko uhon ja muukalaisvihan kulttuuri olla yksi syy siihen, miksi Pori on Suomen taantuvin iso kaupunki?

Täällä kirjoitettiin (11.5.), että hallituksen muodostajat riitelevät keskenään, mutta kyllä se riitelijä on tuo 4 prosentin pienpuolue Rkp, joka ei halua joustaa yhtikäs mistään, vaan haluaa jatkaa velanottoa ja rahan jakamista ulkomaille.

Kyllä Suomen valtion pitäisi laittaa veteraanien ja lottien asiat kuntoon, ettei tarvitsisi kerjätä kassikampanjoita ihmisiltä.

Ärsyttää koko Käärijä-touhottaminen. Kaikki sekoaa tuohon vihreeseen väriin, en ymmärrä. Sama laulu joka vuosi! Ärsyttävää touhuu

Katsoin Areenasta MOT:n Suomen katujengiläiset ja alan ymmärtää Purran kantaa maahanmuuttajista.

Rakkaalle naapurilleen valittava (SK 12.5.): Toivottavasti naapurisi lukee tätä palstaa ja tunnistaa itsensä. Mikä siinä on niin vaikeaa keskustella asioista kasvokkain? Ihan oma syysi, mikäli annat pihasi toimia koirien läpikulkureittinä.

Nyt Japanikin puhuu Nato-yhteistyöstä. Se on melko kaukainen maa Pohjois-Atlantin puolustamiseen. Pikemminkin se on uusi lenkki Venäjän saartamisessa.

Orpo on oikeassa, sotelta voi ottaa miljardin ja antaa Natolle, näinhän se menee.

Kauppojen alennusmyynnit tarjoaa kolme tuotetta kahden hinnalla. Suomen oikeuslaitos tarjoaa alennuksia tyyliin ”Tee kolme rikosta ja rankaisemme vain kahdesta”.

Silloin tällöin mielipiteistä saa lukea sanan rotta. Mutta moniko kirjoittajista on todella rotan nähnyt?

Kaupungin kirjastolla olisi tason noston paikka. Nettisivuilla olette auki klo 20 saakka ja oven vieressä klo 19 asti. Aika moni käy tämän takia turhaan oven takana. Onko tämä hyvää asiakaspalvelua?

Toivottavasti en enää tänä keväänä kuule nastarenkaiden rapinaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut