”Suomi ei saa kuolla sukupuuttoon – asia ratkaistaan, kun naiset alkavat synnyttää”

Päivän tekstareissa surraan pikkukoiran kohtelua ja kiitellään pelastusviranomaisten työtä.

Porin kauppatorin linja-autolaitureille kaipaillaan aikatauluja kaiken kansan nähtäville.

Kyllä pelastusviranomaiset tekevät hienoa ja arvokasta työtä! Suuri kiitos näille arjen sankareille.

Miksi meitä tunnollisia pyörätien käyttäjiä rangaistaan näiden velttojen sähköpotkulautojen käyttäjien välinpitämättömyydellä? Läheltä piti -tilanteita joka helkkarin aamu työmatkalla. Ei luulisi olevan vaikeaa määrätä omistajayhtiöitä keräämään yöllä lojumaan jätetyt laudat aamuun mennessä.

Jaksan uskoa, että vanhemmille, jotka haluavat eskari-ikäistensä tutustuvan suomalaiseen alkoholikulttuuriin, terassi ei ole ykkösvaihtoehto.

Kauppatorin bussit ja käyttöajat pitäisi olla hyvin esillä tauluissa sähköisesti ja myös paperisena lasin takana. Nyt muualta tullut on aika avuton ja ilman tietoja. Ongelmallista on myös matkakeskuksen suojattomuus, eikä mistään saa edes juotavaa. Hienot katokset aika yhdentekeviä huonoilla säillä.

Porissa kävijä

Timo Aro kirjoittaa täyttä asiaa, Suomi ei saa kuolla sukupuuttoon. Asia ratkaistaan, kun naiset alkavat synnyttää. Tässä merkittävä tekijä on kirkko, joka nykyään hyväksyy kaikki luonnottomuudet.

Antti Pekola

Unohtakaa alkuunsa tuo typerä virkahenkilö-nimitys. Ja palauttakaa virkamies. Eihän naisilla voi olla mitään tätä vastaan. Kaikki jutut henkilöineen ovat todella ällöjä.

Petteri Orpon äärioikeistolainen hallitus tulee tuhoamaan koko pohjoismaisen hyvinvointivaltion. Uskokaa tai älkää. Money talks.

Paljon puhutaan meidän nuorten käytöstavoista, mutta jo pitkään asiaa seuranneena voin todeta, että nuorisomme voittaa elämänkaaren toisessa päässä olevat eläkeläiset 6-0. Seurasin Mikkolan Prismassa lapsiperheille varattuja parkkipaikkoja. Niihin ei ole lapsiperheillä mitään asiaa. 10/10 pysäköijästä oli eläkeläisiä, jotka ajavat suoraan oven eteen lapsiperheiden paikoille, ajaisivat varmaan kauppaan sisään jos mahdollista ... hävettää heidän puolesta.

Eikö miljoona roskapussia -kampanja ole Harjavallassa tuttu juttu? Kakkostien kohdalla ja Nesteen kohdallakin järkyttävät roskamäärät. Antaa mielestäni alueen yrityksistä jo jonkinlaista kuvaa. Koululaisluokat keräyshommiin vaan jos oma selkä ei taivu. Ottaa vaan niin silmiin – ja päähän.

Onkohan kyseessä pieni valkoinen koira (SK 29.4.)? Olen myös kuullut, että koiraa kohdellaan todella huonosti. Mies rokottaa sitä pientä hihnassa. Ystäväni oli nähnyt kyseisen miehen ja koiran, eikä ole koskaan kuullut niin kamalaa eläimen valitusta. Hyvät ihmiset, tuo pieni haukku pitää pelastaa.

On suuri vääryys, että niin olemattomalla kannatuksella mitä suomenruotsalaisilla on, mennään hallitukseen päättämään maan asioista. Äänestäjän pettämistä.

Henkilöjunaliikenteeseen todellakin on tarve! Arvokkaat ja tärkeät matkustajat: Ostakaa resiina!

Huumorimies

Joku valitteli tekstarissa kyyn rauhoittamista: kyyn puremaan on ihminen kuollut viimeksi 80-luvulla! Kyy puree ihmistä noin 100 kertaa vuodessa ja vain ahdistettuna. Kissakin on vaarallisempi!

Lapsiystävällinen Pori avaa maauimalan kevätlukukauden viimeisenä perjantaina eikä vasta maanantaina! Koululaiset kiittää.

JulkiseN terveydenhuollon ajanvarauksesta sen verran, että puhelimella tuntitolkulla odottelun jälkeen sain yhteyden ajanvaraukseen, ja sieltä luvattiin lääkärin soittavan tiettynä päivänä. Ei soittanut. Ei soittanut edes kahden viikon aikana luvatusta päivästä! Mitä ihmettä siellä touhutaan?

Kallon ainoa pullonkaula taitaa olla se purjehdusseura.

Saiko Amerikan natosotilas suuren sakon, kun ajoi reilua ylinopeutta kameratolppaan? Vai painetaanko aseveljen rike villaisella, kun leikitään sotaa?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut