"EU- ja eduskuntavaalit pitäisi järjestää samanaikaisesti – Loppuisivat epäselvyydet, kenelle äänet loppujen lopuksi päätyvät”

Kuvituskuva.

18.3. 20:00

SK (17.3.): keskimääräinen kuukausipalkka levyseppähitsaajalla 2929 euroa eli noin 18 euroa/tunti. En tiedä äkkiseltään yhtäkään yritystä Satakunnan alueella, joka maksaisi tuon. Kertokaa, jos joku tietää. Hakisin välittömästi töihin.

Metsä Fibren Rauman sahan tavoitteena on sahata tukki sekunnissa (SK 16.3.). Siis 24/7. Vuodessa on noin 31,5 miljoonaa sekuntia. Ovatko ihmiset menettäneet lopullisesti järkensä?

Pienpuoluetentti TV1 torstaina; eivät huutaneet toistensa päälle. Suurpuolueille tuosta mallia, ja laitetaan myös seisomaan seuraavissa tenteissä. Asiaa.

EU- ja eduskuntavaalit pitäisi järjestää samanaikaisesti. Loppuisivat epäselvyydet, kenelle äänet loppujen lopuksi päätyvät.

Kun kysytään poliitikoilta, miten Suomen pitää menetellä, että nuorten jengiytyminen ja kaikkinainen rikollisuus vähenisi, niin melkein kaikki puolueet hurskaasti esittävät aina pyöreästi ennaltaehkäisyä, vuodesta toiseen. Tiedetään, että moninaista ennaltaehkäisyä on käytetty vuosikymmeniä, mutta se ei ole tuottanut tulosta.

Voi hyvät hyssykät. Hyvinvointialue jakaa minun hiellä ansaitsemistani rahoista maksamistani veroista poliittista puoluetukea (SK 16.3.). Mitkä ovat hyvinvointialueen tehtävät? Onkohan mopo karannut käsistä?

Hyvä seisomakatsomon huutosakki. Missä oli joukkueen kannatus tappioasemassa? Isomäki oli monta minuuttia hiljaa, ilman kannatusta, kun TPS teki maalin. Ilo saatiin takaisin vasta, kun Ässät oli ylivoimalla ja teki tasoitusmaalin. Sen jälkeen kannatus ja meininki olivat huippuluokkaa ja kauden parasta koko yleisöltä. Mutta muistakaamme, että joukkueemme tarvitsee tukea myös tiukassa paikassa.

Hävetkää sosiaalialalla ja terveysalalla. Montaa opiskelijaa käytetään ilmaiseksi korvaamaan työntekijää. Opiskelijat eivät uskalla puuttua asiaan. Pula hoitajista ei näin kyllä poistu. Olen itse keikkaileva hoitaja ja tämä hyväksikäyttö on yleistä.

Sivusta seurannut

Porin murretta aidosti käytettäessä sanotaan tullee, mennee, vettää, hallaa jne. Ei: tulee, menee, vetää ja halaa.

Jaksetaan soimata niitä, jotka katsovat, että asumistukiinkin tulee puuttua. Asumisen tuet menevät suurelta osin suuriin kaupunkeihin, joissa ne ylläpitävät korkeaa kustannustasoa. Sieltä ne nimenomaan pitää leikata. Koska asumistuet ovat nykyisen holtittoman keskittämisen väline, joka ikään kuin on joku luonnonlaki.

Erikoinen suositus; SK 17.3. s. B4 jutussa tutkimustuloksena oli todettu juuston ja kananmunien torjuvan muistisairauksia. Lopussa arveltiin sitten viilin, rahkan ja jugurtin olevan ehkä maitoa parempia. Niitä ei kyllä oltu tutkittu... Eikö rohkeus riittänyt toteamaan juustoa ja kananmunaa terveelliseksi?

Tulipa vaan taas mieleen Porin vanhojen rakennusten suojelusta. Uutisen mukaan kaupunginsairaalan vanha pesularakennus purettaneen kunnostuksen sijaan, koska sille ei ole keksitty sopivaa käyttötarkoitusta. Millainen sen käyttötarkoituksen tulisi olla, jotta vanha rakennus säilytettäisiin jälkipolville? Jälkikäteen taas itketään purkupäätöstä ja osa vanhaa Poria on jälleen kadonnut ikiajoiksi.

No jopas nyt, kun koiranomistajat nidotaan kaikki samanlaisiksi. "Se, joka toista haukkuu, on itse!"

Viitaten oluttestiinne (SK 16.3.): Alkoholia sisältävät oluet eivät ole alkoholittomia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut